frida.bg

Три знака, че той ще бъде наистина добър любовник

Ако сте новопостъпили във връзка и все още не сте имали възможност да се предадете на интимност с партньора си, вероятно се интересувате какъв е той в сексуалната сфера. В следващите редове ще ви предоставим някои признаци, които могат да ви дадат представа какъв тип любовник той би могъл да бъде:

Какви са някои от индикациите, че той може да бъде отличен любовник? Ето няколко характеристики:

Обръща ви внимание

Мъжът, който проявява щедрост в даването на внимание, обикновено е такъв и в интимните моменти. Това не се отнася само до финансовата щедрост, а по-скоро за интереса и вниманието, които проявява към вас. Ако той се интересува от вас, от вашите мнения и желания, и иска да знае какво ви прави щастливи, тогава с голяма вероятност той ще бъде изключителен любовник. Мъжът, който се показва открито и без егоизъм, и поставя вас на първо място, обикновено притежава силен характер и увереност в себе си. Въпреки че това е привлекателно, бъдете внимателни и убедете се, че той се отнася с по-голямата част от хората в живота си по същия начин, а не само с вас. В противен случай може да се окажете пред лице с човек, който не е искрен и може да прикрива истинското си аз.

Той е активен и във форма

Тук имаме предвид не само физическата форма, но и емоционалната. Мъжете, които грижат за своето тяло, често притежават и енергия, която са склонни да насочат към своите сексуални връзки. Въпреки това, важно е да бъдете внимателни, ако физическите упражнения са единственият му приоритет. За да изградите здрава и стабилна връзка, важно е партньорът ви да умее да споделя чувствата си и да се отнася с интерес и към вашия емоционален свят. Така ще можете да разберете какво точно изпитва той към вас и как да развивате здрава и задоволителна връзка.

Има чувство за хумор

Според доклад на Psychology Today от 2015 година, научни изследвания подчертават, че забавните мъже успяват да доведат жените до оргазъм по-често в сравнение с тези, които нямат чувство за хумор. Така че, ако прекарвате приятно време заедно, смеете се и се забавлявате, може да считате това за положителен знак, че човекът, с когото сте, може да бъде изключителен партньор в интимните моменти.