frida.bg

Тези зодии просто никога не си пасват в любовта

Всеки човек може да се влюби в някого, който изглежда напълно неподходящ за него. В такива случаи сърцето игнорира разума, не обръща внимание на обстоятелствата и не отчита дори явните предупредителни сигнали. Зодията също играе роля в това. Според астрологията, между някои зодиакални знаци съществува напълно несъвместимост. Между тези зодии не може да съществува дълготрайна и хармонична връзка.

Ето кои са някои от тях:

Овен и Рак

Между Овен и Рак връзката не може да се осъществи. Когато тези две зодии се съчетаят, всичко се случва бързо и интензивно. Страстта е силна, а романтиката е на пълни обороти. За някои това може да изглежда чудесно – защо да чакате щастието, когато то е налице в момента? Но с времето Овенът и Ракът осъзнават, че не са подходящи един за друг. Те имат различни виждания за живота и различни очаквания за бъдещето. За да изградят взаимно доверие, им е нужно време. Но детайлите в техните разбирания за живота често създават голяма пропаст между тях, която с времето става още по-ясна. Раците са изключително емоционални и често остават във връзки, които не им принасят удовлетворение, докато Овните са склонни да отидат напред, след като осъзнаят, че партньорът им не е подходящ за тях.

Близнаци и Скорпион

Близнаците са ум със свободно движение. Техният ум е изпълнен с различни мнения и настроения, като се бори да намери своята истина. Често през целия си живот те се лутат, защото в тях живеят две различни личности, които имат различни възгледи. Докато Скорпионите, от друга страна, са решени и точно знаят какво искат от своите партньори. Те се стремят да контролират и имат ясна нужда да знаят къде е техният партньор, с кого е и защо. Тази наглед ограничителна черта може да отблъсне много Близнаци. Ако Скорпионът се почувства в опасност, той може да не инвестира цялото си сърце, време и внимание в партньора си. От своя страна, Близнаците се чувстват притиснати в такава връзка. Те са приключенци и загадъчни личности, които не обичат да разкриват себе си напълно, въпреки че са комуникативни и любопитни. Те предпочитат отношенията да остават на повърхностно ниво.

Козирог и Стрелец

Козирогът се отличава със своята трудолюбивост, насоченост към целите и стабилност. Той избира своите стъпки внимателно и не предприема необмислени рискови действия. Това важи както за работата, така и за връзките и всичко, с което се занимава. В сравнение с него, Стрелецът е приключенец. Той обича да експериментира и не се наслаждава на скуката и рутината в отношенията и ежедневието. Той предпочита вълнуващи и спонтанни връзки. Ако възникне любов между тези два знака, основните им различия в крайна сметка ги разделят. Те просто разбират света по различен начин. Стрелецът не желае да бъде ограничен от време и пространство, докато Козирогът е прецизен и очаква същото от партньорите си. Стрелците са романтични и страстни, обичат спонтанността и изненадите. Козирогът, от друга страна, е стабилен реалист, който смята, че тези неща в любовта са ненужни. Ако тези два знака са във връзка, скоро може да се появят дразнения поради маловажни несъответствия, които с времето могат да провалят отношенията им.