frida.bg

Знаците, че той иска нещо повече от секс

Живеем в епоха, където любовните връзки се третират като опция и ако не сме доволни от дадена връзка, можем да потърсим друга. Социалните мрежи и интернет предоставят множество възможности за нови запознанства и интимни връзки. Как обаче можем да бъдем сигурни, че мъжът, с когото се срещаме, иска повече от просто секс? Никога не можем да бъдем напълно уверени, но можем да ясно изясним какво търсим от взаимоотношенията и да следим за някои ключови знаци.

Ето някои от тях:

Иска да се виждате, а не само да спите заедно

Ако мъжът е заинтересован само в секс, не би си правил труда да покани жената да излезе на кино, театър или да я покани на хранене. Обикновено, когато интересът на мъжа е само сексуален, той не прави усилия за повече. В такъв случай, може да се появят оправдания от негова страна, ако бъде попитан за срещата с жената.

Иска да ви запознае с приятелите и семейството си

Ако мъжът е заинтересован само в сексуални взаимоотношения, то ще избягва да говори пред вас за близките и приятелите си и няма да се стреми да ви включи в тези взаимоотношения. В случай, че желае да задълбочи връзката, ще бъде отворен за да споделя за близките си и ще ви включва в тези взаимоотношения.

Дали той наистина иска нещо повече от секс?

Задава много въпроси

Ако мъжът спира да задава въпроси след като има сигурност, че може да има сексуални взаимоотношения с вас, то това може да означава, че просто търси забавление, без да има желание за задълбочаване на връзката. От друга страна, ако той задава много въпроси и иска да ви познае като човек, това може да бъде признак за по-сериозни намерения.

Прави романтични жестове, за да ви направи щастлива

По общи правила, мъж, който търси само секс, не е склонен да бъде щедър и да прави малки изненади и подаръци на жената, с която се среща. Въпреки това, ако той се грижи за комфорта ви, независимо от финансовото си положение, и проявява желание да бъде галантен и романтичен, това е явен знак, че не търси само секс, а иска повече от това.