frida.bg

Секс без обвързване – тези три зодии го предпочитат

Сексът без обвързване не се харесва на всички хора, но има и такива, които го предпочитат. Те са обикновено мъже и жени, които го приемат като начин да си доставят удоволствие и нищо друго. Тук не може да се говори за връзка, защото след секса всичко приключва.

Според астрологията, има определени зодии, които си падат повече по този вид интимни отношения, сравнено с останалите. За тях той не представлява никакъв проблем, напротив – забавно е и животът си е все така лесен. Ето кои са:

Близнаци

Те са познати като хора, които можем да наречем авантюристи. Трудно им е с дългосрочните връзки, защото бързо губят интерес. Трудно им е и да се привържат към друг човек. Често имат навика да слагат край на романс след само една нощ заедно. Най-много ценят първия етап от запознанството, когато все още има вълнение и етап на свалка. Колкото повече обаче научават за другия човек, толкова повече различия откриват.

Стрелец

Ако в зодиака има истински свободна душа, това са стрелците. Те не могат да се наситят на преживяванията си – искат още, и още, и още. Рядко ще видите Стрелец, който се е задържал дълго на едно място. Държи сетивата му да бъдат постоянно стимулирани. За него сексът е красив акт, който не е задължително да прерасне във връзка. Чрез него той изследва себе си и си доставя онзи така нужен адреналин, без който просто не може да оцелее.

Водолей

Този въздушен знак прави всичко в живота си по уникален начин. Водолеите знаят как да разделят секса и любовта – за тях това не са едни и същи неща. Ако искате да направите така, че Водолеят да се отвори към вас, определено ще ви е нужно доста време. Това не става толкова лесно. Никога не го пришпорвайте, защото тук ще сбъркате. Тези хора не обичат напрежението, така че не му създавайте такова.