frida.bg

Кортни Кокс ни отвори очите за пластичните операции: Това е най-голямата ми грешка

Актрисата от „Приятели“ Кортни Кокс призна, че пластичната операция, която си е направила в миналото, е нейната „най-голяма грешка“.

Кокс взе участие в подкаста Glass Angeles, в който говори открито за опита си с хирургичните интервенции. Тя призна, че преди години се е подложила на такава, но резултатът не е бил по нейн вкус. Тогава, въпреки че била все още млада, тя е смятала, че изглежда състарена. Решението? Да се подложи на пластична операция. Но ако можеше, сега тя не би постъпила по същия начин.

Кортни си направила операции и използвала филъри, които трябва да изпънат кожата ѝ. Резултатът обаче не бил желания от нея, както признава самата тя. Тя определя филърите като „най-голямата грешка, която е допускала в живота си“.

Иначе тя не крие, че често си е правила друг тип процедури, като например – инжекции с хиалуронова киселина. С времето обаче актрисата започва да осъзнава, че колкото повече процедури си прави, толкова по-зле започва да изглежда.

Кортни Кокс като Моника от „Приятели“

За процедурите Кортни споделя: „Започнеш ли да третираш лицето си по подобен начин, задействаш ефекта на доминото. Налага се да го правиш все по-често и ставаш зависим“, признава тя. „Поглеждаш се в огледалото и си казваш: „О, това изглежда добре“, но не си даваш сметка как реално те виждат околните. Хубаво е, че филърите могат да бъдат абсорбирани и отделени и ефектът е обратим, защото за себе си мога да кажа, че съжалявам, че влязох в този омагьосан кръг и направих толкова глупости. Започнах, защото исках да се боря с остаряването и да изглеждам млада, но човек не може да избегне естествените процеси.“

В момента Кортни Кокс може да бъде гледане в новия хорър „Писък“ 6, който със сигурност ще ни поуплаши в кино салоните. В същия филм участва и новата звезда Джена Ортега, която доби световна популярност с участието си в хитовия сериал „Уенсдей“ на Netflix.