frida.bg
ръцете

5 тенденции за есенен маникюр, които ще преобразят ръцете ви

Есента е онова специално време от годината, когато трябва да се погрижим за красотата на кожата, косата и не на последно място – за ноктите и ръцете си. Не случайно сега е най-подходящото време да опитате нещо в грижата за себе си, което не сте опитвали преди и от което ще се почувствате като преродени.

Например, изпробвайте нова процедура за лице или си направете онази невероятна домашна маска за коса, която приятелка ви препоръча отдавна, но все не ви остава време. Опитайте също така да преобразите грима си с ново матово червило или палитра сенки, и не на последно място – погрижете се за ръцете си с невероятните тенденции на сезона.

нокти

Ние от екипа на Frida.bg, подбрахме 5 ключови тенденции и визии, които ще трансформират скучния маникюр и ще го направят повече от отличителен. Есенните цветове са в стихията, а дизайните напомнят сюрреалистично произведение на изкуството.

Има определени нюанси, които правят триумфално завръщане всяка есен, но тази година ще бъде малко по-различно.  Вместо типичните за сезона оранжево-червеникави тонове, сцената заемат по-хладните тонове. Ако искате повече топлина, вдъхновете се с нюансите на кафето – шоколад, карамел, еспресо и лате.

Цветовете тази есен напомнят не цветна експлозия, а по скоро приглушен блус. Ето кои са любимите ни тенденции тази есен!

Нюд маникюр с деликатен детайл

нокти

Тази есен изключителна популярност придоби деликатния нюд маникюр с много лек детайл  – точка, чертичка, дъга, квадрат, кръг или друга нестандартна форма. Каквото и да изберете, нюд маникюрът ще направи ръцете ви елегантни, красиви, натурално изглеждащи и запомнящи се.

Приглушен блус в зелено

нокти
Снимка: инстаграм/sherlinanym

Зеленото е сред най-актуалните цветове на сезона не само по отношение на облеклото, но и при маникюра. Нюансите са матови, приглушени, загадъчни. Забравете за едноцветния маникюр тази есен, добавете няколко нюанса и нека всеки нокът има своя собствена загадъчна идентичност.

Мрачна индиго есен

нокти
Снимка: инстаграм/sophieivanoff.nailtech

Този сезон виждаме разнообразие от сини нюанси, вариращи от кремаво и млечно до по-тъмни среднощни нюанси в палитрата индиго. Експериментирайте със силния син цвят и оставете загадка в неутрален цвят. Противоположностите се причличат тази есен и виждаме тази тенденция и в есенния маникюр.

Маникюр с аромат на кафе

нокти
Снимка: инстаграм/sherlinanym

Тази есен казваме „Да!“ на всички нюанси на кафявото, а защо не и да си направим маникюр с всички тях?

Цветна фантазия

снимка
Снимка: инстаграм/sophieivanoff.nailtech

Нестандартният прочит на класическият френски маникюр в разнообразни ярки цветове остава актуална тенденция и през есента. Ескпериментирайте с цветовете и проявете въображението си. Едно е сигурно, вашият маникюр ще бъде в центъра на вниманието!