frida.bg

Без място за паника: 8 бюти-проблеми, които гаджето ти не забелязва

Повечето проблеми на поддръжката на безупречния външен вид, с които всеки ден жените се борят, остават незабелязани от мъжете. Истината е, че войната да изглеждаме перфектно ние водим единствено със себе си… Е, без да крием, и с останалите жени. Но твоят възлюбен те възприема „като цяло“ и не се фокусира върху малките детайли. Ето ги и 8-те женски „недостатъци“, които въобще не вълнуват човека до теб.

Липсата на педикюр

Вярваш или не, на мъжете не им пука какъв е цветът на ноктите ти на краката и дали има брокат само на палците. Той дори не разбира необходимостта да се оцветяват ноктите на краката. Може и да не се разхождаш боса на светло пред гаджето си, докато не настъпи часът за педикюр в салона, но мъжът възприема това за каприз, а не като задължителна процедура.

Неоформени вежди

Вероятно вече протестираш срещу тази точка – все пак, ако в последните няколко дни не успяла да оформиш до съвършенство веждите си, вече се намираш в Google и търсиш снимки на пещерния човек. Спокойно, нямаш нищо общо с него. Любимият мъж те възприема в целия ти образ, а не чрез детайлите. Няколко косъмчета в повече остават напълно незабелязани от него и той няма да ги види, освен ако сама не започнеш да му показваш „недостатъка“.

Неподдържани кутикули

Цялата драма с кутикулите, която ужасно много ни дразни и се опитваме по всевъзможни начини да разрешаваме е напълно непонятна за мъжете. Ако трябва да сме честни, той дори не знае какво е това кутикула. Гледайки пръстите на ръце ти, той вероятно вижда яркия маникюр, а дали някъде има израснали кожички, въобще не се интересува.

Целулит

Разбира се, че знаеш още от училищните години, че целулитът е най-ужасната трагедия, с която женската част на човечеството се е сблъсквала. Винаги го виждаш, когато опъваш кожата на тялото си с ръце, особено под силната светлина в пробната за дрехи в магазина. Ако го демонстрираш пред гаджето си, разбира се, че ще обърне внимание. Ако обаче си мълчиш и даваш вид, че всичко ти е идеално, включително и дупето, и твоят мъж ще си помисли същото. Все пак не те разглежда на необикновено осветление вкъщи в търсене на стрии или портокалова кожа.

Олющен лак на ноктите

Разбира се не става въпрос за наполовина паднал от ноктите червен лак, който си нанесла преди месец. Но ако точно преди срещата си забелязала, че на един от ноктите се е отчупил малко от лака, не се притеснявай – момчето ти няма да изтрие твоя телефонния номер, нито ще те блокира за това провинение във фейсбук. Затова завинаги забрави за този кошмар.

Цъфнали краища на косата

Повярвай – все му е едно дали скоро си подстригвала краищата на косата си. Мислиш си, че той ще се вторачи и ще разглежда с интерес краищата на кичурите ти и ще се възмути, че не си ги скъсила с два сантиметра? Разбира се, че не.

Черни точки

За много момичета черните точки са истински проблем. За да ги забележим, трябва да се доближим до огледалото при естествена светлина. А твоят мъж едва ли ще забележи тези дребни малки недостатъци, нито ще те сметне за по-малко красива.

Изненадващо появила се пъпка

Най-страшният кошмар на кошмарите – преди среща да ти се появи пъпка. Да, малка, но червена и привличаща вниманието на всички хора по света. Не бързай да я изстискваш (може да си навлечеш инфекция), не отменяй срещата и не изпадай в истерия. Най-вероятно той няма обърне внимание на проблема, а дори и да забележи пъпката, едва ли ще отдаде голямо значение на това. За щастие разполагаме с хитринки – малко фон дьо тен ще свърши чудесна работа за прикриване на възникналия проблем.