frida.bg
енергиен импулс

Мощен енергиен импулс от космическото сърце на Лъва към Земята

Датата 8:8:2021г. бележи един найспециалните дни в годината, приет в астрологията като символ на Лъвския портал. Заедно с Портала на Лъва ще отбележим и сливане на Слънце и Луна в този най-силен знак от зодиака и ще отпразнуваме августовско новолуние.

Намираме се пред прага на Старгейт Лъвски Портал, който според астрологията се активира на 8/8 всяка година, заливайки ни с високи космически вибрации и трасформирайки енергията. В унисон с древните звездобройци и съвременните астролози, езотеричните писания ни учат че през звездните портали към Земята се насочват светлинни кодове на висша мъдрост и познание.
Древната езотерична мисъл и модерните метафизични тълкувания на старгейт енергетиката, са единодушни по отношение на безпрецедентното и всеобхватно въздействие на тази космическа сила, позволяваща енергиен обмен със Земята.

Отварянето на Лъвския Портал се явява връхна точка в цикличните процеси на енергийна трансформация и локален ъпгрейд за планетата ни.

енергиен импулс

Старгейт Лъвски Портал се отваря, когато Сириус и Слънцето – най-ярките звезди на земния небосклон, синхронизират енергиите си по отношение на Земята, и физически се подравняват с Пирамидите в Гиза. Тогава, от гледна точка на Земята техните изгреви и залези се синхронизират, отваряйки космически портал, от който към нас се насочва плазма от информационен поток, носещ първично познание и данни от по-висши измерения.

Енергията на Сириус се свързва с прераждането и духовната мъдрост. Отварянето на портал към звездата е аналогично с преминаване през портите на Рая и сливане с висшите вибрационни същества, живеещи там.Смята се, че обединената енергия на двете ни слънца е в състояние да повиши земните вибрации, да активира нашето ДНК и да даде силен тласък в развитието ни на клетъчно и духовно ниво.

Старгейт Лъвски Портал е възможност за скок в развитието ни на личностно и общочовешко ниво. С неговата активация получаваме шанс за корекции и ъпгрейд. Този силен енергиен поток ще активира сърдечната ни чакра и ще увеличи нашата активност и усещания цялостно – на емоционално, психическо и физическо ниво.

енергиен импулс

На 8 Август 16:51ч. българско време, новата Луна се присъединява към Слънцето и Сириус, отразявайки към нас лъвски енергиен импулс за ново начало.

Луната управлява нашите скрити таланти, носи емоции и състояния на подсъзнанието от минали животи, и определя манталитета, инстинктите и интуицията в настоящото ни превъплъщение. Дните преди новолуние винаги са неспокойни и трепетни, поради намаляващата светлина в нощното земно небе.

Новолунията ни подготвят за начало на нова фаза, но докато Луната е все още невидима и черпеща енергия за предстоящия лунен цикъл, в нас назряват чувства на обърканост и безпътица. Ден след новолунието, Луната ще започне по малко да нараства, а в нас ще се запали пламъчето на надеждата.

енергиен импулс

Новият лунен цикъл ще бъде захранен от най-силния знак в зодиака – зодия Лъв, чиито управител е самото Слънце.

Лъвът грее с гордост, величие, оптимизъм, и огрява с детски ентусиазъм дори и най-тъмните и безпътни времена и нрави. Това Новолуние в Лъв ще бъде шанс да се отпуснем в жаркия оптимизъм на лятото и да почерпим от вътрешните си запаси творческа и артистична енергия.

Една от силните черти на Лъва е неговата лидерска способност. Той ще ни поведе със страст по пътя на желанията ни и ще ни накара да се чувстваме приятно и в най-некомфортната среда. Лъвът знае как да отстоява себе си с гордост и величие, въвличайки ни с елегантност и финес в удоволствието от играта на живота.

енергиен импулс

С Новолуние в Лъв можем да очакваме активация на сърдечната чакра.

Със зодия Лъв по Новолуние ще търсим его-центърът на обичта. В самото начало на лунния цикъл, естествено насочваме вниманието първо към себе си и спрягаме думата любов от най-лична гледна точка.

С Новолуние в Лъв се вглеждаме в сърцето и душата си, и се опитваме да бъдем верни на себе си. Представяме си най-силно и в най-конкретна форма как искаме да изглежда близкото ни бъдеще и ние самите като главни герои в него.

енергиен импулс

Лъвът е цар на животните дори и от гледна точка на зодиака.

Зодия Лъв се управлява от Слънцето – нашият космически властелин, балансьор и извор на живот за планетата ни.

Лъвът би избрал на първо място себе си не от егоизъм и не от някакво огнено главозамайване. Неговата сила зависи от това. А когато е спокоен, силен и уравновесен – няма по-добър и грижовен властелин от Негово Величество.

По това новолуние, нека бъдем лъвове и да си пожелаем да мечтаем смело, да гледаме нагоре към звездите и да осъзнаем, че животът ни е дар свише, даден ни от Боговете!

Източник: Masha&TheMagick