frida.bg
Пълнолуние във Водолей

Пълнолуние във Водолей отваря Лъвския Портал

На 24 Юли рано сутрин, Луната ще кулминира в ексцентричния знак Водолей и това ще бъде първото от две поредни пълнолуния под енергийното въздействие на Водолея.

Първото от двете водолейски пълнолуние ще попадне в 1° Водолей и ще вибрира на честотите на Лъвския Портал. Всяка година по време на летните горещници, Порталът на Лъва отваря канал от високочестотна енергия в посока на Земята. Чрез него се дават нови възможности и силен магичен заряд от Космоса, който въздейства на клетъчно ниво и благославя всеки, настроил се високите му честоти.

Пълнолуние във Водолей

Лъвският портал е космически енергиен канал, който се отваря, когато Слънцето и Сириус, нашите две централни и най-ярки звезди, синхронизират своите изгреви и залези от гледна точка на Земята.

Този феномен дава тласък на силно зареден енергиен период за планетата, в който физическия и духовния свят се сливат.

Важно е да можем да се настройваме на силно заредените честоти, излъчвани през Лъвския Портал в наша посока, за да черпим от там насоки, висше познание, информация и умения!

На 24 Юли 2021г в 5.38ч. българско време, Луна във Водолей ще застане срещу Слънце в родния си знак Лъв, за да изкара на повърхността всичко, което се нуждае от финализиране, пречистване и признание. Енергията ще засегне най-вече сферите на Водолея.

Пълнолуние във Водолей

Знакът на Водолей носи печата на новото време.

Той отговаря за дома на мечтите, за идеалите и общочовешките ценности. Под негово управление са високите технологии, интелектуалните пробиви и постижения, отвореното съзнание, готово да поеме новаторски идеи и нов начин на мислене.

Това първо пълнолуние във Водолей ще активира всякакъв тип оригинални планове и ще подпомогне тяхното реализиране. То също ще отвори очите на мнозина от нас към нови хоризонти и стремления.

Пълнолуние във Водолей

Енергията ще бъде силна, но изненадваща и непредсказуема!

Възможни са неочаквани обрати в обществените сфери, протести от социален и идеологичен характер, но напрежението ще бъде най-вече вътрешно, и ще сложи отпечатък върху нашите ментални и емоционални светове.

Пълнолуние във Водолей ще задейства нестандартното ни мислене. Всякакви необичайни идеи и вълнения могат да се активират в този период, окуражавайки ни да следваме неотъпкани пътища и да се представим в необичайна светлина, както за себе си, така и в очите на другите.

Ще търсим начини да се откроим чрез своята индивидуалност и суверенитет, и едновременно с това да намерим път към по-големи идейни и интелектуални общности, а да се свържем с тях в едно общо цяло.

Пълнолуние във Водолей

В периода малко преди и малко след пълнолунието е възможно да усетим превъзбуда и необяснимо напрежение.

За да не се поддаваме на крайности от емоционален и психичен характер, е важно да се настроим правилно и да погледнем осъзнато на емоциите, които ни владеят.

Всякакви прояви на безпокойство, страх, нервно напрежение, втрисане, главоболие, симптоми на дисбаланс, нарушения в съня и т.н., трябва да бъдат приемани обективно и с мярка.

Избягвайте алкохола и кофеина в този период. Почивайте повече и практикувайте упражнения за баланс на тялото и духа. Бъдете сред природата и пийте много вода. Хранете се с жива, витаминозна храна, която съдържа в себе си от най-добрите качества на слънчевата енергия. Обградете се с любими хора и търсете компанията на светли личности.

Изживейте този период със смело сърце и намерете своя нов, алтернативен кръг от съмишленици, с които да преживеете предстоящите силни лунни усещания!

Източник: Masha&TheMagick