frida.bg
пръстеновидно слънчево затъмнение

Пръстеновидно Слънчево Затъмнение Пречиства от негативи

Днес Слънце, Земя и Луна ще се подредят в една линия. От наша гледна точка, Луната ще застане точно пред нашето Слънце, затъмнявайки неговия диск. Въпреки това, слънчевото сияние ще продължи да излъчва светлина, образувайки магически златен пръстен в небето над нас…

Пръстеновидното слънчево затъмнение по време на новолунието в тропическите Близнаци ще бъде в максимална фаза на 10 Юни 2021г., 13:42′ българско време. Ивицата на затъмнението ще премине през Северна Канада – о-в Елисмиър, о-в Гренландия и Източна Русия. Частичното затъмнение на нашето Светило ще може да се наблюдава от по-голямата част на Северна Америка, Централна и Северна Европа и почти цяла Азия, Индия и Арабския п-в). От България явлението няма да бъде видимо, но енергията му ще се усеща по цялото земно кълбо!

Езотерично погледнато, пръстеновидното затъмнение ще изгаря негативи в душата, личното пространство и Кармата ни. С него приближава края на първия кармичен коридор за 2021 година, който ще се затвори около седмица след слънчевото затъмнение.

слънчево затъмнение

Целта е да излезем от другата страна пречистени и олекотени.

Слънчевите затъмнения са астрономически явления, които се наблюдават по новолуние. Те се случват, когато Слънцето, Луната и Земята застанат в една права линия. Луната се позиционира по средата между другите две небесни тела и за няколко минути Слънцето може да бъде изцяло закрито от перспективата на Земята.

Слънчевите затъмнения са десетократни по сила и въздействие Новолуния. Настоящото Новолуние, в комбинация с пръстеновидно слънчево затъмнение, увеличава шансовете ни за чисто ново начало десетократно. Енергията на Слънцето и Луната ще дадат силен тласък в проектирането на житейските ни пътища, и едновременно с това ще ни дадат шанс да се пречистим от всичко старо, застояло, наболяло и отживяло.

Езотерично погледнато, това е момент на вглъбяване, пречистване и преоценка, даден ни от Съдбата! Възползвайте се от тази енергия с цялата сила на интуицията, разума и смирението си.

https://www.youtube.com/watch?v=90M-OikIygs

Това новолуние-затъмнение ни подканва не просто да утвърдим желания и намерения, а да стъпим здраво върху своя автентичен път в живота.

Затъмнението ще активира енергия, която предвижда последни корекции и отхвърляне на всякакви илюзии и заблуди от пътя.

Сега е време за разчистване на пътя. За взимане на точните решения. За стягане на точния багаж. В него оставяме само ценното и положителното за нас и изхвърляме излишните тежести на миналото. Избираме точните хора, с които ще продължим по пътя си напред.

Темата за разчистване на пътя ще се развива в личен и в обществен план и ще зададе матрицата на близкото и на далечното ни бъдеще.

Очаквайте изблик на внезапни прозрения, силни емоции, кризисни ситуации. Следете знаците и насоките, които ви се дават, те са коректив и сочат в правилната посока от тук-нататък.

слънчево затъмнение

Слънчевото затъмнение се разгръща на фона на кармични планетарни конфигурации.

Затъмнението ще се случи в 19° Близнаци – 3 знак от зодиака, управляван от Меркурий, чиято натура е вечно търсещата, общителна, динамична, новаторска, авантюристична…

Последното Слънчево затъмнение в този знак и в този градус сме преживели на 10 юни 2002 година. Спомнете си какво се е случило в живота ви през този период, за да си изясните някои теми и ситуации, които евентуално се повтарят, коригират или преструктурират. Този 19ти градус на Близнаци е характерен с енергията на новото, на изненадите, на незабравими случки и трайни житейски промени. Очаквайте неочакваното и бъдете готови да поемете всеки нов шанс, който ще ви се даде от Съдбата през следващите 6 месеца. Колкото по-пречистени излезете от този Коридор на затъмненията, толкова по-невероятни възможности ще получите за себе си!

Затъмнението се случва по оста на Северния лунен възел, който символизира кармичния път в живота. Всяка една промяна сега ще сложи силен отпечатък върху бъдещето, ще доведе до силни трансформации и прозрения, ще ни доближи до нашата житейска мисия.

Слънчевото затъмнение в Близнаци в съвпад с ретрограден Меркурий в Близнаци ще влее допълнителна енергия в ефира, изправяйки ни пред интересни предизвикателства и ситуации от миналото. Не бързайте да се ентусиазирате, нито да се отчайвате, не взимайте важни решения! Изчакайте поне 4 дни след максималната фаза на затъмнението, за да си възстановите точната перспектива и фокус.

слънчево затъмнение

На всяка цена се възползвайте от всяка добра идея, знак на Съдбата или проникновение, които проявят устойчивост и сила след стихване енергията на затъмнението

Помнете, че преминавайки през огнения пръстен na това слънчево затъмнение, правим последни корекции в енергийното си пространство, пречистваме Кармата си от негативи и се подготвяме за новото!

Източник: Masha&TheMagick