frida.bg
Кармичен коридор

Кармичен коридор на затъмненията Май-Юни 2021 година

С Пълнолунието на 26 Май 2021г. начеваме Сезона на Затъмненията и влизаме в Кармичен Коридор, който ще бъде отворен до 10 Юни 2021г, когато ще преживеем Слънчево затъмнение. Този коридор на затъмненията ще ни въздейства на енергийно ниво седмица преди и седмица след затварянето си. Преминавайки през Кармичните Коридори на затъмненията, получаваме шанс да променим съдбата си в една или в друга посока!

Подобно СуперЛунно Затъмнение, с което се отваря  коридора на 26 Май, за последен път сме преживяли преди 18 години, по време на точното подравняване между Слънце, Луна и Земя през месец Май 2003 година.

Затъмненията се движат в 18-годишни цикли. Догодина ще преразгледаме затъмненията, преживяни през 2004-та! Но сега, на преден план излизат изборите, които сме направили през 2003 година.

Върнете се 18 години назад. Направете си нужната преоценка и изводи. Преговорете уроците. Задайте си въпроса какво се случи от тогава, до колко израснахте като личности и до къде стигнахте по пътя си. Накъде се движите в момента и дали посоката е правилна за вас. Дава ни се ценно, но доста емоционално наситено време докато преминаваме настоящия Коридор на Затъмнението – от днес до Слънчевото затъмнение на 10 Юни 2021 година. Възползвайте се с разум и контролирайте емоциите си! Сега задаваме координатите на бъдещето си за следващия 18-годишен период – в личен план (по Луната) и като социум (по Слънцето).

Кармичен коридор

Периодът ще бъде пречистващ и трансформиращ.

Сценарият на затъмнението ще включва ключови завършеци и кармични развръзки. Възможни са трусове в сферата на нашите ангажименти и отговорности. Ще се наложи да си изясним сами на себе си какво искаме и как имаме намерение да го постигнем.

Време е за преосмисляне на ценностната ни система, за реална преценка на ситуацията в личен и обществен план, както и за пълно пречистване от негативи! Всякакви целителни практики в този период са силно въздействащи и препоръчителни. Помнете, че колкото по-чисти излезете от Коридора на Затъмнението – толкова по-светъл ще бъде пътят занапред.

Това е период на пускане и изцеление. Сега е момента да поемем юздите на Съдбата си, да зададем собствени правила, да се освободим от зависимости и привързаности, както и от опита за контрол върху нас от страна на другите. Много важно ще бъде да осъзнаем, че успехът ни във външния свят зависи от нашия вътрешен интегритет, морални устои и възпитание. И от това как работим за укрепване на връзките в семейството и в рода.

Кармичен коридор

Периодът е силен, но провокативен.

Силната лунация ще има мощно емоционално, духовно и ментално въздействие върху нас.

Затъмненията винаги са съпроводени с важни промени и извънредни ситуации, в които ще се усеща силното присъствие на Съдбата и Кармата. Те ще донесат всекиму според заслуженото – на един награда, на друг тежест!

Кармичен коридор

Там, където е постигнат баланс – ще има награда, признание и хармонична развръзка. Там, където балансът е нарушен – ще има духовни и материални санкции.

Вълнението, което всички ще усетим ще има духовен и кармичен аспект. Емоционалната вълна, която ще ни залее с лунното затъмнение ще носи психична превъзбуда, усещане за духовно прераждане и засилване на нуждата от близост, грижа и отдаденост.

Възможно е да усещаме крайни емоции, притеснение, объркване и страх. От нас се изисква гъвкавост, търпение, въздържание и компромиси. В противен случай, емоционалната приповдигнатост може да ни вкара в конфликтни ситуации и да ни изкара извън баланс.

На преден план ще стоят моралните ценности, самодисциплината и спазването на установения ред – те ще бъдат наш ориентир и приоритет за постигане на желаната хармония в бъдеще.

Кармичен коридор

Какво се изисква от нас в Коридора на Затъмненията:

Контролирайте емоциите си и не се оставяйте да бъдете провокирани.

Не влизайте в конфликтни ситуации. Конфликтите сега ще имат дълготраен и съдбоносен ефект.

Не правете необмислени постъпки. Не взимайте важни решения. Не рискувайте!

Избягвайте негативни мисли. Повишавайте ежедневно вибрациите си чрез медитация, духовни практики, молитви и изцеление.

Приемайте лека и естествена храна. Избягвайте всичко, което натоварва организма, носи лоша карма и води до зависимости.

Сключете мир със себе си и с миналото си! Направете цялостна равносметка на миналото: Онова, което се е случило от Декември 2020 година насам, както и през последните 18 години.

Оценете себе си и своите постижения!

Какво не се препоръчва в Коридора на Затъмненията? – Да вървим срещу течението!

затъмнение

Помнете, че каквото посеем сега – това ще пожънем през следващите 18 години!

Бъдете внимателни и слушайте интуицията си. Периодът ще бъде изпълнен със синхроничности и знаци на Събдата. Обръщайте внимание на случките и хората, на които попадате сега. Всяко изпитание може да бъде тест или важен урок за вас.

В този Коридор на Затъмненията, ще получим шанс да зададем координатите на бъдещето си. Затъмнението ще ни програмира за цели 18 години напред. Лунното затъмнение ще закодира нашата програма в личен план, а Слънчевото затъмнение – в социален и общочовешки план.

Кармичен коридор

Въпроси, които да си зададем докато преминаваме през Коридора на Затъмненията:

Как протича животът ни? Какво ни харесва в него и какво искаме да променим?

Струва ли си да продължаваме по пътя, който сме си избрали?

Къде отива енергията ни?

Източник: Masha&TheMagick