frida.bg
Венера

Венера в тропическия Овен

На връх пролетното равноденствие, планетата на любовта, красотата и удоволствията Венера преминава в огнения знак на Овен. Почти всеки месец, Венера сменя своя знак, редувайки зодиите така, както една жена умее да редува настроения, тоалети, украшения, мнения, увлечения, изкушения… Всеки един от образите на Венера, внася различен тип женственост в живота ни и доразвива венерината сила и обаяние.

Венера в наталната карта определя талантите и творческите ни пориви, ресурсите и парите, които привличаме към себе си, както и начините по които ги споделяме с другите. Венериното въздействие върху нас е определящо за начина, по който се влюбваме, флиртуваме и обичаме, за отношението ни към красотата и удоволствията в живота, за начина по който се свързваме с другите в любовни, семейни, бизнес и всякакви партньорски съюзи.

Венера

Венера символизира самата женственост.

Заедно с Луната, Венера в астрологията определя нашето женско начало. Тя има толкова лица, колкото лица и превъплъщения има женския архетип в реалността.

Венера в Овен ще влезе в ролята на амазонката на зодиака – смела, решителна, напориста, войнствена, първосигнална, вярваща в себе си и винаги на първа линия що се отнася до всякакви битки, свързани с любовта, финансите, със стремежа към удоволствия и красота.

Венера

С Овен започваме две кардинални начинания – новата астрологична година и началото на пролетта.

Овен ни дава всичко необходимо за стартиране на ново начало – лидерство, импулсивност, желание за цъфтеж и изява. Той е огнения плам сред кардиналните знаци, носи силно изявена мъжка натура, която ще внесе във Венера несвойствени за нежната й природа черти и ще й даде нужната сила да отстоява себе си по мъжки.

Енергията на момента ще създаде възможност за осъществяване на нашите мечти и възможности, особено по отношение на финансите, творческата изява и любовта. На нас жените, Венера в Овен ще даде силата да се изправим гордо и смело пред мъжките си половинки.

Венера в Овен е шумна, напориста и състезателна. Когато говори – тя е дръзка и убедителна, когато се смее – смехът й е силен и заразителен, когато флиртува – тя е уверена, съблазнителна и не търпи конкуренция.

Венера

Венера в Овен ще бъде много страстна и лесно ще се пали.

Любовта, която срещаме по пътя си по време на този венерин транзит ще ни поразява от пръв поглед и често ще ни прави лекомислени. Подобна енергия изисква правилно канализиране. Венериният огън в Овен няма да бъде лесно потушаван и за да не ни изпепели ще ни е нужен малко повече разум и премереност от обикновено.

Позволете на тази Венера да се изяви, но внимавайте с обекта на своите желание – нека той бъде добронамерен и напълно заслужил усилията и ентусиазма ви!

Венера

Жените родени с натална Венера под знака на зодия Овен са лесно разпознаваеми и силно впечатляват.

Техните чувства са огнени, всепоглъщащи и неприкрити, чарът им е показен и заразяващ, в любовта и секса са готови на всичко или нищо, живеят с пламъка на момента, с чувство за хумор, и с вечната настройка за приключения.

Сред по-известните дами, родени с Венера в Овен, се открояват Мерилин Монро, Дженифър Анистън, Риана, Лейди Гага, Елизабет Тейлър, Одри Хепбърн, Кийра Найтли, Ева Лонгория, Кейт Бланшет, Сара Джесика Паркър, Джанет Джаксън…

Източник: Masha&TheMagic