frida.bg
новолуние

Ново Начало със стелиум във Водолей

Уникално Новолуние на 11/02/2021 година ще постави началото на нов цикъл по един дълбоко личен начин и едновременно с това – в един по-широк общочовешки контекст. Това новолуние ще хармонизира земната енергетика с пулса на Ерата на Водолея, знак на хуманността, прогреса, бъдещето…

В сравнение с енергетиката на 2020 година, когато всички големи планетарни събития се случваха под знака на пазителя на устоите и традиционните ценности Козирог, настоящата 2021 година сменя предавката по един необикновен начин, насочвайки енергията към бъдещето, към сферата на мечтите, на духовния и технологичен подем, и на всичко, което свързваме с въздушните предели на зодия Водолей. В този знак ще се случват всички големи и въздействащи небесни събития през тази година.

Едно от най-силните от тях ще преживеем сега – заедно с февруарското новолуние и мощния стелиум на 6 планети под знака на Водолей.

По време на Новолунието, което за България ще постигне кулминация в 21:05ч., всички видими планети, освен войнът Марс, ще бъдат в знака на Водолей!

новолуние

Слънце, Луна, Венера, ретрограден Меркурий, Юпитер и Сатурн ще концентрират звездната си енергетика във Водолей – символ на Новата епоха в историята на човечеството.

Подобен мощен астрологичен стелиум се случва веднъж в живота. Последният път, в който човечеството е било под такова силно звездно водолейско въздействие, е било през 1962 – година, характерна с множество иновации в културата, изкуството, технологиите и социалната активност, и която помним със зараждане на хипи-движението в САЩ.

Второто новолуние за годината се явява пето по ред от общо 6 новолуния, които се случват в 23° – градусът на Кралската Лъвска енергия, който нумерологично символизира сила, смелост и свобода.

2020 година приключихме с три поредни новолуния в 23°, съответно на знаците Везни, Скорпион и Стрелец. През първите три месеца на 2021 година ще имаме три поредни новолуния в 23°, съответно на Козирог, Водолей и Риби.

Това е мощна синхроничност, която ще зададе посока за всички, които намерят в себе си сила , кураж и сърцатост по своя нов път напред.

Месец Март 2021 ще бележи края на този 6-месечен цикъл от Новолуния в 23° на Кралската Лъвска енергия, по време на който се случва огромна промяна в съзнанието на глобално ниво. Числото 23 ни помага да излезем от старите структури, граници и вярвания, за да се интегрираме и да приемем Новото.

В 23° на Водолей се ражда нов общочовешки импулс към бъдещето, което предстои за всички земни обитатели.

новолуние

Енергията на Водолей почита уникалността на всеки един индивид и едновременно с това обединява колективното цяло на голямото ни човешко семейство.

Новолунието във Водолей ще насочи вниманието ни към нещо по-голямо и смислено, извън границите на матрицата и стереотипното мислене. Това е идеален момент да започнем онзи мечтан проект или мисия, които до миналата година са ни се стрували прекалено дръзки или дори немислими.

новолуние

По време на новолунието ще усетим прилив на хармония и щастие с точен късметлийски съвпад между Венера и Юпитер в 12° на Водолея.

Този астрологичен аспект ще даде ново начало и разрастване в сферите на любовта, творчеството и красивите развръзки. Някои ще се влюбят отново, други ще се завърнат към стара любов под въздействието на този съвпад плюс влиянието на ретрограден Меркурий, който връща за нас важни теми от миналото.

Мечтайте мащабно и визуализирайте всичко, което искате смело и добронамерено!

Следващите 24 часа ще бъдат наситени с необичайно силна водолейска енергетика и не е нужно да бъдете родени в знака Водолей, за да се възползвате от нея.

Водолей присъства в наталната карта на всеки един от нас и с негова помощ всички тук ще се придвижваме напред към бъдещето си в едно колективно Цяло.

Източник: Masha&TheMagic