frida.bg
Пълнолуние в Лъв

Пълнолуние в Лъв: Първа лунна кулминация за годината.

На 28 Януари 2021 година сребърната ни нощна спътница ще се изпълни с блясъка на зодия Лъв, а ние ще преживеем първото пълнолуние за годината. Пълнолунията винаги са силно емоционални и заредени с енергия на кулминацията, окончанията и интуитивните прозрения. Луна в Лъв ще застане точно срещу Слънце във Водолей, отразявайки неговата светлина страстно, смело и прицелвайки се право в сърцето.

Пълнолунията са време на засилена, често преувеличена  чувствителност. С пълнолуние в Лъв ще действаме смело и окончателно. В нас ще се роди прилив на страст, ще се пробуди вътрешното ни дете, ще се активира сърдечната ни чакра.

Пригответе се да усетите вътрешна сила, творческо вдъхновение и огнени пламъци от всякакъв характер и посока. Ще имаме шанс да презентираме и отстояваме талантите си, да се проявим интимно и обществено. Ще можем да изразим себе си в пълнота.

Пълнолуние в Лъв

Лунното сияние, символ на нашата менталност и емоции, ще вибрира в небето над нас в ритъма на голямото чувствено лъвско сърце.

В царствената компания на зодия Лъв трябва да бъдем бдителни и да се пазим от емоционално прегряване, да се въоръжим с повече дипломатичност и със слънчеви очила, въпреки студеното време навън.

Пълнолуние в знака на Лъв ни припомня, че няма топлина без огън, радост без вяра и опарване без болка. Пазете се от крайни пълнолунни състояния като изпадане в конфликтни ситуации и емоционални заслепения. Парирайте наличната опасност от свръхчувствителност, разриви и объркване в отношенията с прояви на благородство, разум и безусловна любов.

Настройте се да бъдете връхлетяни от внезапна енергийна вълна на вдъхновение и креативност. Периодът е много добър за интелектуална дейност, еротични забавления в интимен кръг, любовни преживявания и зачеване.

Пълнолуние в Лъв

Звездното космическо подреждане ще работи цялостно в подкрепа на тази лунация.

По време на пълнолунието почти всички видими планети са в земни или въздушни знаци – Слънце, Юпитер и Меркурий са във Водолей, Венера и Плутон са в Козирог, Марс и Уран са в Телец. Заземеност и интелектуалност владеят ефира!

Нептун в Риби внася така нужната водна енергетика, а Луна в Лъв ще ни даде липсващата искра на страстта и вдъхновението!

Срещу пълнолуние в Лъв ще застане Слънце в 9° Водолей и в съвпад с Юпитер, създавайки мощен импулс за разгръщане и разширение.

Пълнолунието ще бъде част от мощен троен Т-квадрат между Луна, Слънце и Юпитер с Уран и Марс в Телец, стимулирайки незабавни решения и бързи действия, разпалвайки страстта ни да следваме целите и мисията си.

В периода на пълнолунието ще се активира и енергията на Ранения лечител Хирон, който ще създаде красив хармоничен тригон с Луната.

Точен съвпад между Венера и Плутон в знака на Козирог ще добави страстни изблици от интимно и професионално естество. Чувствайте се подканени да се впуснете безстрашно по пътя към всичко, което ви озарява и вдъхновява.

Пълнолуние в Лъв

Енергията на Луната в Лъв обещава да приключи една от по-дългите битки на сърцето ни!

Лъвът се управлява от Слънцето и всичко свързано с този знак е олицетворение на огън, царственост, чест, лидерство и мощно естествено сияние. Това е идеален момент да развеем знамето на своята лична и социална кауза.

Лъв

Мантри на Лъвското пълнолуние:

Освобождавам се от всичко, което ме принизява, унижава и отслабва енергията ми.

В сърцето си усещам чистота, лекота и радост.

Изпълнявам мисията си с вдъхновение и увереност.

Да бъда себе си е мое висше право!

Източник: Masha&TheMagic