frida.bg
Портал на затъмненията

Зимен Магически Портал на затъмненията‘ 2020

Намираме се в зенита на най-важния месец от съдбовната 2020 година, в който ще бъдем свидетели на уникални небесни аспекти. Звездите все повече се приближават към конфигурации, каквито рядко се случват в рамките на един човешки живот...

На прага на Ерата на Водолея, мнозина вече усещат вълните на трансформация и силния импулс към движение напред, въпреки несигурността и стреса на заобикалящата ни реалност. Силата на момента се допълва от енергията на Портала, в който се намираме сега – Портал на затъмненията, който се отвори с лунно затъмнение на 30 Ноември и ни води към слънчевото затъмнение, което ни предстои на 14 Декември 2020 година.

Порталите между две затъмнения са едни от най-мощните и магически периоди в годината, характерни с това, че силната енергетика от двете затъмнения се слива в един общ заряд, създавайки мост между две различни, но ключови състояния в съзнанието.

Затъмненията винаги маркират точки на растеж, пробуждане и промяна в житейския ни път. Периодите между тях са време на трансформация и обновление. Те следват цикли и обикновено идват по двойки. Тези двойки включват Лунно затъмнение, което попада в точката на Пълнолуние и Слънчево затъмнение, което изживяваме по време на Новолуние. Периодът между тях се явява енергиен Портал, който продължава около 2 седмици.

Енергийно, Порталите на Затъмнение са два типа, в зависимост от това дали се случват от лунно към слънчево затъмнение или от слънчево към лунно. В настоящия Портал влязохме с частично лунно затъмнение на 29/30 Ноември 2020г., движейки се в посока пълно слънчево затъмнение, което ще настъпи в низходящия възел на лунната орбита на 14 декември 2020 г. Слънчевото затъмнение настъпва, когато Луната премине между Земята и Слънцето, като по този начин напълно или частично закрива Слънцето от наша гледна точка.

Преминавайки през Портал, свързващ лунно със слънчево затъмнение, на преден план се открояват темите за освобождаване и пускане.

Портал на затъмненията

Освобождаваме място за новото!

Лунните затъмнения имат способността да издърпват и освобождават различни усещания и състояния от нас, както гравитационното привличане на Луната помага да се извадят неща, които са били заровени надълбоко.

Докато вървим през портала, отворен след Лунно затъмнение, често можем да се усетим изтощени и летаргични. Можем да почувстваме необходимост да бъдем оставени намира, да размислим, да прекараме време насаме със себе си…

Скрити истини и чувства изплуват на повърхността, може да се наложи да се справяме със стари незараснали рани, които сме игнорирали или удавили в забрава.

Лунните затъмнения винаги ни предизвикват да копаем надълбоко, да търсим отговори, свързани с досегашния ни начин на живот и на мислене. Те също могат да донесат окончания и тези окончания често се случват по време на самия период на Портала.

Колкото повече се приближаваме докъм Слънчевото затъмнение, толкова повече се засилва усещането за лекота и освобождаване на пространство в живота ни.

Докато се приближаваме до второто затъмнение се настройваме на по-спокойни, изчистени и високи вибрации.

Портал на затъмненията

Направете цялостен детокс в настоящия период между две затъмнения.

Разчистете всичко, което ви вкарва в ниски вибрации и ви изкарва извън баланс. Обърнете се срещу всякакви лоши навици и нездравословни модели на поведение. Прекарвайте повече време навън, за да се отърсите от застоялата енергия и да се проветрите от емоциите, критиките и настроенията на другите.

Пийте много вода. Пречистването с вода отвътре и отвън става чрез консумация на здравословни течности, спа процедури и освежаващи душове.

Смейте се повече и общувайте с хора, които ви карат да се усмихвате.

Пречистването на духа се подпомага изключително от медитацията, йогата и други практики, съчетаващи физическите с духовните упражнения.

Доверете се на всеобщия енергийния поток, който ни понася в нова посока.

Доверете се на вътрешния си глас и на вибрациите, които идват от пулса на Земята и Космоса.

Обърнете внимание на това към кого, към какво и накъде сте силно привлечени в този период.

Това е рецептата на звездите за периода между двете затъмнения.

енергиен портал

Извървете своя път през този енергиен Портал с ясното съзнание, че истинската искра на Ерата на Водолея е вече запалена във всеки един от нас.
Почерпете от тази светлина!

Masha&TheMagic