frida.bg
Пълнолуние в Овен

Енергиен пик на лунния месец с Пълнолуние в тропически Овен

Тази нощ в 00:05ч. Българско време, ще преживеем енергиен пик в лунния месец, който започна с Новолуние под знака на зодия Дева. Опозицията на Луната със Слънцето ще попадне в знаците на тропическия Овен (Луна) и тропически Везни (Слънце). Пълнолунието ще бъде обагрено с емоционалните и волеви нагласи на първия знак от зодиака и в опозиция на зодиакалния балансьор в лицето на зодия Везни.

Който още не е усетил силното напрежение е ефира, много скоро ще го усети с кулминация в лунния цикъл и пълнолуние в един от най-горещите знаци на зодиака. Тази нощ La Luna ще блести в пълен огнен блясък и дори октомврийското небе да не позволява пълната видимост на Луната, нейният светещ ореол ще прозира и през най-гъстите облаци.

Същата проекция ще има енергийното въздействие на Луната и в нашия дълбок вътрешен план. Ще усещаме силните енергийни отблясъци на опозиция Слънце във Везни срещу Луна в Овен по най0-силния възможен начин.

Езотериката би допълнила: „Пълнолуние точно в стила на силовата 2020 година!“

В позитивен план, това пълнолуние ще ни вдъхнови и мотивира за постигане на мечтите и целите. В негативен план, ако не успеем да овладеем силната лунация под знака на огнения Овен, пълнолунието ще ни затрудни емоционално и психически, и ще се материализира в конфликти, трудни за овладяване, в неразбирателства както с другите, така и със себе си.

Пълнолуние в Овен

Това няма да бъде типично пълнолуние нито по отношение на овнешката енергетика, нито по отношение на сезона на Везните.

Енергията, която ще възпроизведе лунния пик ще носи полъха на Кармата, усещане за пик в родова кармична цикличност. Можем да усетим пристъп на силно чувство за вина, по отношение на „грешки“, които сме допуснали в далечното минало.

Последното нещо, което трябва да правим е да игнорираме всички тези усещания.

Целта на тази лунна енергетика е пречистване и изцеление. Възползвайте се, за да се избавите веднъж завинаги от болката и вината.

Пълнолуние в Овен

Пълнолунието в Овен ще даде силен, дори взривоопасен старт на месеца, който ще продължи да градира във вътрешната си динамика.

Месец Октомври 2020 ще изпъкне с цели 2 пълнолуния. Второто ще бъде под знака на златния Телец. Октомврийското пълнолуние в тропическия Телец ще съвпадне с магическата нощ на 31 Октомври и с келтския празник Сауин, познат в западната култура под названието Хелоуин.

Запомнете, че силните моменти винаги носят силна магия в себе си! Силното магическо начало на месец Октомври ще довее енергия, която ще даде шанс за свърване с висшите измерения. Ще докара стрес, ще отключи конфликти, които можем да избегнем само ако влезем във високи вибрации, и бъдем в синхрон и в хармония с Космоса!

Пълнолуние в Овен

Мантри на пълнолуние в тропическия Овен 1-2 Октомври 2020 година:

ИЗПРАВЯМ СЕ с цената на цялата си вътрешна енергия и сила.
Гордея се с това, което СЪМ.
Знам, че ЗАСЛУЖАВАМ любов.
Аз съм самата ЛЮБОВ.

Източник: Masha & The Magic