frida.bg
Пълнолуние в Риби

Флуидно пълнолуние носи енергетиката на тропически Риби и сидерален Водолей

Започваме Септември с кулминация в лунната енергетика. Пълната Луна попада в сидерален Водолей и тропически Риби – астрологична позиция, символизираща извор на флуидна мъдрост, изливащ върху земята своя нектар от изобилие и духовно безсмъртие. Основната идея на пълнолунието в дните докато Луната намалява ще бъдат темите за изцелението, за прилива на свежа енергия, за вътрешното и външно подмладяване, за изследване на мистериите и тайните на живота, за силата на езотеричната мъдрост. В смутните времена, в които живеем, настоящото красиво и флуидно пълнолуние дава надежда и шанс за човечеството да осъзнае своите общи корени, да преодолее бариерите в матрицата на подсъзнанието и да се обедини в името на всеобщото изцеление.

Началото на Септември ще бъде осветено от пълнолуние, чиято енергия ни подпомага за медитация, за манифестиране на желания и утвърждаване на намерения. Завесата между световете, между третото и петото измерение изтънява, и способностите ни да виждаме и правим чудеса се активизират.

Пълнолунията са момент на кулминация, осъзнаване, илюминация. Луната осветява не само нощното небе, но вибрациите на отразената през нея светлина има магическото свойство да предизвикава в нас вътрешни проблясъци и просветление. Слушайте интуицията и дълбайте в подсъзнанието. Търсете скритото си Аз и вадете наяве талантите и родовата си памет под режисурата на философски настроения Водолей и ефирните чувствени Риби.

Пълнолуние в тропически Риби /сидерален Водолей/ на 1-2 Септември, в зависимост от положението ни по земното кълбо, носи прилив на дълбоко стаена рибешка чувственост, и изблик на болки и страсти, под закрилата на водолейската въздушност.

Пълнолуние в Риби

Рибите са последния 12 знак в зодиака – ефирен, интуитивен, чувствителен и женствен.

Пълната Луна в тропическите Риби ще ни настрои романтично и мечтателно, а състояния като сънища наяве и будуване посред нощ ще ни владеят си през следващите две седмици. Все повече подтиснати чувства ще излизат с приближаването ни към лунна кулминация.

Луна в Риби – Сребърната ни нощна спътница в знака на мечтателя, на омиротворителя, на сливане между душевности и светове, на изследване на невидимите, мистериозни сфери – застава срещу Слънце в Дева – нашият космически център в знака на грижата за тялото и душата, на опората, на сливане с ближния и неговите нужди.

Пълнолунието активира код 10:10:10, затварящ един пълен кръг и стартиращ чисто ново начало (небесен триъгълник между Слънце в 10° Дева, Луна в 10° Риби и Уран в10° Телец). Нумерологичният код 10:10:10, заедно с балансиращото тройно присъствие на числото 2 в датата 02:09:2020, създават мощна енергия за манифестиране на желания, умения и планове, свързани с духовното развитие, с отстояване на мира, любовта и светлината в живота ни.

Ако искате да се освободите от нещо (хора, усещания, страхове, ситуации, болести на душата и тялото), следващите две седмици ще бъдат вашето време за пречистване и изцеление!

Пълнолуние в Риби

Когато Луната е пълна в най-дълбокия воден знак на зодиака, ни очаква прилив на противоречиви емоции.

Травмите на миналото ще излизат на талази от подсъзнанието и ще бъдат осветени от лунната светлина.

Време е да оставим всички дълбоко вкоренени чувства да се освободят и пречистят. Рибите са в състояние да се справят и с най-дълбоката болка на света. Те носят възможност за изцеление като по чудо.

Бъдете търпеливи, но проактивни и позволете на интуицията да ви води! Луната ще ни покаже скрити истини за нас и за света, които ще подпомогнат всеобщото изцеление. Настройте се на вълните на божествената мъдрост, стичаща се от Водолейския бокал и поемете от виденията на мистичните Риби, за да разберете по-добре себе си, осъзнавайки връзката си с другите.

Източник: Masha&TheMagic