frida.bg

Елизабет Дебики ще играе Принцеса Даяна в „Короната“

Появата на Принцеса Даяна винаги е представлявал момент, който феновете на прекрасния сериал „Короната“ очакват с трепет. А днес имаме и големи новини, свързани с образа на покойната майка на Уилям и Хари. Актрисата от Австралия Елизабет Дебики е била избрана да изиграе образа на Даяна в касовия сериал, посветен на кралската фамилия.

Дебики ще бъде Даяна в последните два сезона на „Короната“. Това бе потвърдено от официалните профили на сериала в социалните мрежи. Така Елизабет Дебики ще се присъедини към пети и шести сезон на шоуто, което заплени милиони хора по цялото земно кълбо.

Самата Дебики сподели изявление, с което изрази емоциите си от получената роля.

„Духът на Принцеса Даяна, нейните думи и действия живеят в сърцата на много хора. За мен е истинска привилегия и чест да се присъединя към този майсторски сериал, който абсолютно ме заплени още от своя първи сезон“.

Елизабет Дебики е актриса, чиято биография става все по-впечатляваща. Досега сме я виждали в продукции като „Великият Гетсби“, „Пазители на галактиката“, „Нощният мениджър“ и други. Сега със сигурност я очаква едно от големите предизвикателства в кариерата ѝ, имайки предвид колко обичана продължава да бъде Принцеса Даяна и до днес, години след смъртта ѝ.

В последния сезон на „Короната“ действието ни пренесе към 60-те години на миналия век, когато Кралица Елизабет II (в ролята – Оливия Колман) се справя с трагедии в Уелс и със своята сестра Маргарет (в ролята – Хелена Бонъм Картър). Специален фокус се стоварва и върху вече порастващия Принц Чарлз (в ролята – Джош О’Конър) и флиртовете му с Камила Паркър Боулс.

„Короната“ е част от каталога на Netflix. Сериалът е създаден от Питър Морган и изследва пътя на Кралица Елизабет II до трона, съпътстван от различни премеждия и емоции.