frida.bg
Лъвски Портал

Старгейт 08-08-2020: Как Сириус и Слънцето преобазуват земната енергетика

Намираме се в зенита на звездните годишни портали и на самия праг на Старгейт Лъвски Портал, който ще „отвори небесата“ за силен поток от енергия. Лъвският Портал се активира на 08-08 и през него от Сириус към Земята ще навлязат високочестотни космически вибрации, заливайки ни със светлинни кодове на висша мъдрост и прозрения, които ще преобразуват земната енергетика.

Старгейт енергетиката разполага с уникална и всеобхватна космическа сила, чието въздействие върху нас може да се сравни с тотален ъпгрейд на планетата ни. Лъвският Портал се отваря на 8 Август заедно с подравняване на Слънцето и Сириус с Пирамидите в Гиза и синхронизиране на техните изгреви от  гледна точка на Земята.

Според езотеричната мъдрост, в този силно енергиен в космическо, астрологично и нумерологично отношение ден, звездната система Сириус – централната галактическа звезда, явяваща се наше духовно Слънце, се издига в една линия над Слънцето – нашата животворна звезда и център на системата ни, и към нас се насочва информационен поток от високо заредена плазма, носеща данни от висшите измерения на  първичното познание.

Сириус е наша звезда-посестрима и най-ярка звезда в нощното небе на Земята. Енергията й е около 20 пъти по-мощна от Слънцето и представлява силен катализатор, чиито езотеричен смисъл се свързва с идеите за прераждането и духовната мъдрост.

Сириус е звездата, която древните египтяни използвали за наблюдение на естествените цикли на река Нил. Съвпадът на изгревите на Сириус с надигане нивото на Нил дал повод на древните египтяни да я нарекат Звезда на Изобилието.

Големият Сфинкс в Гиза бил построен в Ерата на Лъва, символ на смелост, сърцатост и силата, съсредоточена в сърдечната чакра. От тогава до днес, всяка година езотериката отбелязва момента, в който Сириус и Слънцето изгряват над Гиза, отваряйки Лъвския августовски Портал от галактическа енергия. Днес древната мъдрост, свързана със Сфинкса отново изплува на повърхността, свързвайки човешкото с галактическото съзнание.

Лъвски Портал

Когато излъчването от Сириус се обедини с енергията на Слънцето, Земята ни бива благословена от космическия съюз между двете ни Слънца.

Този съюз повишава земните вибрации и едновременно с това е в състояние да даде мощен тласък в развитието на клетъчно и духовно ниво, активирайки нашето ДНК! Цялата земна материя през този период ще премине процес на корекция и преобразувание на енергийно ниво като повишава качествата и характеристиките си, и дава възможност за скок в развитието на клетката, на личността, на общността.

В резултат, ще се увеличава чувствителността на емоционално, ментално и физическо  ниво, и ще се активира сърдечната чакра. Симпроматичните прояви във висшите нива на проявление ще бъдат: повишаване на интуицията, видения, пророчески сънища, духовни прозрения, научни открития, позитивни трансформации, неочаквани завършеци, нови начинания, засилена връзка между измеренията.

Старгейт вибрациите подпомагат добрия тонус и кондиция, но ако се намираме в някоя от рисковите групи или сме завладяни от низши вибрации като жлъч, агресия и негативизъм, силната енергетика може да отключи и някои неприятни симптоми.

В по-ниските вибрации ще се усещат негативни психо-ефекти на транзита под формата на тъга, разсеяност, страх, напрегнатост, объркване и дезориентация, главоболие, мускулни болки. За да неутрализирате и изцелите подобни симптоми, стремете се към позитивни състояния чрез безусловна любов, близост, споделеност и духовни практики  като молитва, йога, медитация, релаксация.  Избягвайте приема на кофеин, алкохол, наркотици и стимуланти.

Лъвски Портал

Старгейт 08-08-2020 Отваря Лъвски Портал към освобождение, любов, сила и изобилие.

Нумерологията разглежда двойния код на числото 8 като активация на лидерство, визионерство и безкраен поток от разцвет и изобилие. 08:08 събужда в нас многоизмерна осъзнатост, безкрайни ресурси и дълбоки преживявания.

Датата 08-08-2020 се редуцира до универсален нумерологичен код 20 (8+8+2+2=20), добавяйки към двойката 08:08 тридата 20:20:20, която във високите си вибрации активира енергия за мир, партньорство, баланс и хармония.

Тази нумерологична синхроничност в годишното отваряне на Старгейт Лъвски Портал ще подпомогне процеса, свързан с рухване на стари парадигми, на прегради и илюзии, и отприщване на нов цикъл в духовния разцвет на човечеството.

Източник: Masha & The Magic