frida.bg
Адел

Адел отложи излизането на новия ѝ албум

Британската поп звезда Адел няма да издаде нов албум до края на тази година, каквито бяха първоначалните ѝ планове. Новата продукция на певицата трябваше да достигне до нас през месец септември, но мениджърът ѝ потвърди, че ще трябва да почакаме до следващата 2021 година. Причина за това, разбира се, е пандемията от коронавирус, която обхвана света в клещите си.

Говорейки пред MusicWeek, мениджърът Джонатан Дикинс не даде конкретна нова дата за премиерата на албума. „Албумът няма да излезе през септември. Кога ще се случи това? Когато е готов, ще е готов“.

„Всички ние се намираме в една и съща лодка. Работим върху определени неща, а изведнъж светът сякаш спира. Албумът ще излезе тогава, когато е напълно готов. Не мога ви дам конкретна дата. Вече имаме готова музика, но продължаваме да работим“.

Самата Адел наскоро намекна, че няма да издава нова музика през 2020 година. В социалната мрежа Instagram тя написа: „Хайде де, говорим за 2020 – не ни се полага да получим това, което искаме“. Тези думи бяха приети от феновете като откровен намек, че нов албум от страна на гласовитата британка няма да има скоро. Нещо подобно се случи и с много други артисти, които също промениха плановете си и отложиха издаването на нова музика. Напълно нормално, с оглед на ситуацията, бихме казали.

Предстоящият албум на Адел ще бъде под номер четири в нейната дискография. Последният ѝ студиен запис носеше името 25 и се появи на бял свят през 2015 година. Тогава водещият сингъл на албума „Hello“ се превърна в едно от най-слушаните парчета за годината. В момента песента има 2.6 милиарда слушания в платформата за видео споделяне YouTube.

Родена под името Адел Лаури Блу Адкинс, 32-годишната британка е една от най-успешните певици от по-ново поколение. Тя е носител на 15 награди „Грами“, както и на „Оскар“ за най-добра песен към филм. Девет пъти е била отличена на събитието Brit Awards.