frida.bg
Портал 444

Активация на мощен енергиен Портал 444: 04/04/2020

На 4 Април 2020 година се активира енергиен Портал на трите четворки, подкрепен астрологически от небесния импулс на рядък планетарен съвпад между Юпитер и Плутон в знака на Козирог.

Нумерологията представя числото 4 като знак за стабилност, сила и защита, но едновременно с това ни предупреждава за опасност от застой, застиналост и свръх-контрол върху ситуацията. Както двете страни на една и съща монета, с енергията на числото 4 имаме два различни пътя – на действие или бездействие, и две противоположни вибрации на вселенско въздействие.

Портал 444

Преминавайки през Портал 444, на помощ ни идват Юпитер и Плутон, които бележат рядък космически съвпад от гледна точка на Земята.

На 4 Април планетата Юпитер, символ на разгръщането и късмета среща Плутон – планетата на трансформацията, силата и регенерацията. Тази съдбоносна среща в небесата се случва веднъж на 13 години и се проявява в живота ни като възвръща енергията ни за възраждане отвътре и разгръщане навън.

Срещата между небесния бог на подземното царство Плутон и гигантът Юпитер се случва в кармичния знак на Козирог и ще задейства съдбоносни процеси според астрологията. Изводът, който езотеричната мисъл прави в случая, е че времената на трансформация, в които живеем, създават невероятни възможности за нов начин на мислене и действие.

Портал 444

Енергията на числото 4 ще бъде в сила през цялата 2020 година, чието универсално число се свежда до четворка.

В езотериката на картите Таро, под номер IV се подвизава не кой да е, а самият Император. Ако погледнем на Таро като на магическа психология, базирана на древна философия и символизъм, можем да се обърнем към неговите послания, за да подпомогнем балансирането на възприятията и нагласите си.

Портал 444

Вселената днес изтегля за нас символично картата на Императора от небесния дек Таро.

Четвъртата карта по пътя на житейските поуки според архетипа на Императора в Таро, носи енергията на зодия Овен, на мъжкото начало, на защитника, на сигурната опора и вярата в авторитета и статуквото. Картата ни подканва да контролираме емоциите си, да задвижим практичното си мислене, да се опрем на разума, на логиката и на всичко проверено и сигурно в живота ни.

Когато излиза обърнат, Императорът носи знак за внимание и отрицателни послания за липса на гъвкавост, за избухливост в темперамента, за наличие на авторитарност, за злоупотреба с властта и контрола.

Числото 4 и Императора в Таро предполагат успех и победа единствено при условие, че спазим закона за правилно волево разгръщане и свободно развитие. Дали картата на Императора в Таро ще излезе права или обърната в живота на всеки един от нас, зависи от енергията ни поотделно и като единно цяло.

Портал 444

Датата 04/04/2020 година ще отвори Портал за осъзнаване и включване към енергийния ресурс на числото 4, и хармонизация между неговите две крайности.

Усетихме влиянието на числото 4 още през първите няколко месеца на 2020 година и то ще се засилва все повече, комбинирайки своите полюсни крайности в търсене на баланс и хармония между нуждата от сигурност и контрол от една страна, и нуждата от прогрес чрез целенасочено действие от друга.

В контекста на историческите условия, в които посрещаме датата 04/04/2020, Портал 444 ни отваря очите за истината, че нито смирената молитва, нито сляпата вяра, нито социалната изолация в крайна сметка ще бъдат достатъчни за излизане от кризисната ситуацията. По думите на Алберт Айнщайн,

Животът е като карането на колело спреш ли, изгубваш равновесие.

Обръщайте днес внимание на всякакви знаци и синхроничности, свързани с числото 4. Тяхното висше послание е да ни подпомогнат с чувство за сигурност и подкрепа, и да ни уверят в това, че цялата сила, от която се нуждаем е вътре в нас самите.