frida.bg
Новолуние в Риби

Вълнения и вдъхновения по Новолуние в Риби

На 22 Февруари 2020 година, Луната ще стане невидима за около 24 часа, подготвяйки се за нов цикъл. Тайнствената ни нощна спътница ще бъде без курс до неделния следобед на 23 Февруари, когато ще направи съвпад със Слънцето в знака на тропическите Риби. В синхрон с ретрограден Меркурий, Луната в този знак ще ни въздейства мечтателски и интровертно, приканвайки ни към дълбок самоанализ и преоценка на прага на новолунието.

Февруарското новолуние бележи началото на един красив и поетичен цикъл под знака на Риби, който ще приключи с пълнолуние в същия знак на 2 Септември 2020 година. Наред с останалите астрални събития, които ни очакват междувременно, с присъщата си емоционалност и дълбочина Риби ще направляват едни от най-романтичните и вдъхновяващи епизоди в живота ни през този период.

Преди да пристъпим към визуализиране на намеренията и желанията си около Новолуние в Риби, определящо за нас ще бъде да синхронизираме енергията си с тази на неподвижната невидима Луна. Ще го направим най-леко и хармонично, следвайки няколко поредни стъпки под ефирния акомпанимент на магичните Риби.

Новолуние в Риби

Настройваме се в енергията на Риби

Рибите носят в себе си силна женска енергетика, спонтанна емоция, дълбок интелект, мощна фантазия, творчески подход към живота, вродена интуиция и засилена активност на вътрешно психологическо ниво. Наред с всички тези черти в характера на родените със Слънце в Риби, една от най-характерните им особености е свързана с последната, 12 позиция на този знак от зодиака. Тази последна позиция, прави Рибите носител както на позитивите, така и на психологическия товар, заложен по малко във всички предходни зодиакални знаци.

Сканираме подсъзнанието си

Риби управляват подсъзнанието и дълбоките ни вътрешни светове. Новолуние в Риби насочва активността ни навътре – към мислите и желанията, които са основа за формиране на външната ни реалност в бъдеще.

Рибите имат много силен творчески потенциал и са изключително добри в това да превръщат малките детайли от живота в красиви произведения на изкуството. Сканирайте подсъзнанието си за всичко ненужно, болезнено и травмиращо, и си създайте позитивна настройка преди да проектирате желанията си в света отвън.

Разчистваме място за новото и непознатото

Пречистващата същност на Луната е в пълен синхрон с водната стихия на знака Риби. Енергията на новолунието в Риби ще отвори мощен канал за пречистване на съзнанието, емоциите и аурата. Моментът е идеален за вътрешно и външно отмиване от всичко ненужно, отживяло и блокиращо енергията ни.

Нуждата от разчистване на психиката и материалния свят на нашето битуване ще бъде особено подсилена от енергетиката на ретрограден Меркурий в Риби през периода на новолунието.

Изцеление от бесовете на миналото

Новолуние в Риби носи потенциално изцеление от различни емоционални травми, загнездили се в нас още от минали времена и прераждания. Време е да се освободим от тежестите на подсъзнателни усещания като страх, съжаление, яд, разочарование, предателство и срам, и да ги заместим с осъзнато чувство на надежда, вяра, вдъхновение, въображение и светла визия за бъдещето.

Отваряме съзнанието си за тайните на живота, Вселената и всичко останало…

Риби е зодиакален знак, който особено силно резонира с честотите на езотеричните вибрации. С помощта на Риби, можем успешно да изследваме дълбините на подсъзнанието, на житейските мистерии и на квантовото поле на съществуване в личен и общочовешки план.

Самият Айнщайн е роден под знака на Риби. Неговата рождена дата е 14 Март, която мнозина наричат Денят Пи, свързвайки я с математическата константа Пи (π =3/14), същата дата под знака на Риби, на която Стивън Хокинг напуска този свят и се пренася в отвъдното…

Новолуние в Риби

В синхрон с невидимата Луна, която се готви да изгрее сред духовните владения на зодия Риби, прощаваме недостатъците на света и се пренасяме в свръх-реалност, съчетание от красив ум, дълбоки усещания и тайни познания.