frida.bg
енергиен портал

Енергиен портал 1:11: Светъл лъч след коридор от затъмнения

С лунното затъмнение на 10-11 януари 2020 година, всеки от нас ще остави по един житейски епизод в миналото си. Силните планетарни фази и аспекти през последните седмици, под чието въздействие все още се намират нашите емоционални и материални светове, поставиха началото на един дългоочакван край, свързан с трудни процеси на глобално ниво, и тежка енергетика в личния живот и взаимоотношения. Новото начало идва с портал 1:11, който се отваря на 11 януари 2020 и носи лъч надежда за всяко живо същество на планетата!

Благодарение на енергийния портал, свързан нумерологически и астрологически с датата 11/1/2020г., ще усетим силна позитивна настройка във вътрешен план, и мощна подкрепа от страна на съдбата, въпреки тежката енергия на затъмненията.

енергиен портал

Вселената ни говори чрез планети, числа и синхроничности.

На 11/1/2020 числата се подреждат в нумерологична синхроничност, която носи силна символика. Когато имаме струпване на единици по един или друг начин, приемаме, че знаците на съдбата са особено красноречиви и ни гарантират силната си поддръжка.

Синхроничности от типа 11:11/1:11/11:1  са знаци за потвърждение от страна на Ангелите и на всички по-висши същества в ефира.

енергиен портал

Езотериката приема, че всякакъв род логически комбинации и повтаряемост в числата имат скрит смисъл и значение.

Поява на две единици една до друга или повтаряемост на числото 11 под формата на честото му изникване пред очите ни, особено в двойна или тройна повтаряемост, може да бъде приемано като знак от съдбата. Знак, че висшите сили са на наша страна и имаме тяхната подкрепа зад себе си. Знак, че сме на правилния път, че сме взели правилното решение.

Посланието на Вселената на 1/11/2020г. е да бъдем спокойни и търпеливи към себе си. Новите възможности са пред вратата ни, но тя ще се отвори за тях само когато сме истински готови. Всяко нещо си има своя правилен момент, своето точно време и място да се случи, и този момент назрява в очакване на нашата настройка за него. Много от грешките, които правим идват от нетърпение, тревожност и прибързаност! За това – бъдете търпеливи и осъзнати. За всичко си има причина и всяко нещо с времето си.

Позитивната мисъл, настройка и действие в ден, чиято дата събира силата на няколко единици, може да отвори много врати от възможности и цели портали от вероятности. Всякакви ситуации, които са носили тежест и объркване до този момент, могат да бъдат осмислени, разбрани и облагоприятствани.

Постигаме състояния, свързани с ясно съзнание за нещата, вътрешен мир, балансирана мисъл, точни решения и готовност за действие.

Енергията на 1:11 подсилва вътрешното просветление и носи светлина в тунела.

енергиен портал

Датата 11 януари 2020г. има силен положителен резонанс в живота ни и чисто астрологически.

На 11/1/2020г., ден след тежката енергия на затъмнението, небесната карта над нас разкрива нови перспективи и възможности, поставяйки началото на 5-седмичен период, в който нито една важна планета в Слънчевата система няма да бъде ретроградна.

Датата поставя край на ретроградния ход на Уран, който се присъединява към силната директна енергетика на всички останали важни за хороскопа ни планети. Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон – всички те от днес са в директен ход от гледна точка на Земята, и носят положителна енергия и въздействие върху живота на планетата ни.

Периодът, в който влизаме ще бъде орисан с добър късмет, мир и хармония, с лесно, благоприятно и динамично стечение в обстоятелствата, и с възможности за сбъдване на желанията.

Навлизаме в портал на изключително редки възможности, в който силата на волята ни ще бъде способна на чудеса. Всичко, върху което решим да фокусираме енергията и вниманието си ще бъде увенчано с успех. Започваме житейски епизоди, в които са възможни чудеса, приятни изненади и положителни трансформации от всякакъв род. Не се страхувайте да поемате рискове, да започвате отначало, да се борите с лошите навици и с тъмните сили в живота си, да бъдете решителни и непоколебими.

Силната положителна енергия на изцяло директния планетарен ход около нас ще продължи до 17 Февруари, когато започва поредната ретроградна фаза на Меркурий. До тогава, имаме 5 вълшебни седмици, в които да поставим истинското ново начало не само за годината, но и за много по-далечното си бъдеще!