frida.bg
амулет

Как да си направим амулет за привличане на късмет?

Ако искате да привлечете късмет и изобилие в живота си направете си вълшебен амулет! Във всички вълшебни приказки героите, които побеждават злото и стигат до мечтатния „happy end“, притежават магически предмет. Това често е вълшебен меч, перелина, килимче, амулет или медальон, който им помага да се справят с препятствията, които срещат по пътя си. Този предмет им помага и ги закриля. Дава им надежда и вяра в добрия край.

По същия начин и ние можете да си направим вълшебен предмет, с чиято помощ да причличате желаните емоционални състояния, състояние, събития, както и живота, който искате за себе си! Какво по-хубаво начало на новата година от едно магическо и позитивно пренастройване за късмет и изобилие, нали?

Защо да си направите амулет?

Амулетът е метафора на скритите заложби, които всеки от нас крие в своето подсъзнание. Всички ние притежаваме способности, които чакат да бъдат проявени в реалността. Но имаме нужда от вяра и съответстваща емоционална настройка, за да ги проявим и материализираме.

По сходен начин работят и талисманите. Ние превръщаме съответния предмет – колие, пръстен, камък, пръчка, гривна или обици в котва, която ни зарежда с това емоционално състояние, което ще ни даде възможност да проявим напълно способностите си.

Как да си направим вълшебен амулет?
Изберете как искате да се чувствате

Отделете време и помислете кое е емоционалното състояние, което в момента ви е трудно да постигате, но искате за себе си. Може да е повече увереност в себе си, повече удовлетвореност от работата или връзката си, и т.н. Изберете това състояние, което ви е необходимо, но се придържайте към правилото да е само едно емоционално състояние и колкото по-ясно и точно, го зададете и определите, толкова по-добре. 

Изберете своя вълшебен предмет

Най-удобно е да изберете бижу, камъче или нещо подобно, което може да бъде носено с лекота, и до което да имате лесен и постоянен достъп. Различните видове кристали са много подходящ избор, тъй като на кристалите се приписват различни свойства и може да ги подберете така, че да резонират с желанието ви.

Превърнете предмета в амулет

Това отнема най-много време и е една от най-важните стъпки в целия процес. Правете го веднъж седмично в продължение поне на месец. Колкото повече време му отделите, толкова по-силен ще бъде вашият талисман.

За да направите от един обикновен предмет вълшебен талисман трябва да го заредите с енергия. Как? Върнете се назад в спомените си и си припомнете кога сте изпитвали желаната емоция или състояние с пълна сила. Щом веднъж си спомните и успеете да усетите с цялото си тяло тази емоция дръжте своя талисман и го зареждайте с енергия.

Можете също така да описвате емоцията или състоянието с думи, да ги записвате, да ги повтаряте като мантра, която изпраща вълшебни вибрации към вашия предмет и го зарежда, превръщайки го в нещо магично и вълшебно.

Зареждане и използване на амулета

Докато зареждате своя предмет с магически сили  опитайте да не го пипате по друг повод. Той е специален и трябва да се отнасяме към него точно по този начин. Докосвайте го само когато вече сте настроени на съответната висока вибрация. Както казахме най-лесния начин да направите това е като си припомните спомен на емоцията, която искате да проявите в живота си.

Ако решите да си направите магически амулет отделете поне месец за окончателното му зареждане и имайте предвид, че може да си направите неограничен брой талисмани, котви или емоционални стимули. Например, за чувство за хумор, за привлекателност, за отслабване, за пари, за късмет, за привличане на любов… Вие решавате какво ще изберете да привлечете в живота си!

Когато талисманът ви е напълно зареден той е готов за магически подвизи! Използвайте го всеки път, когато имате нужда да влезете в енергийното състояние, което желаете. Вибрацията, както знаем, ни настройва на съответната емоционална и ментална честота. А те на свой ред започват да материализират реалността около нас!