frida.bg
друг

Любовна съвместимост: как да разберем, че сме един за друг?

Харесвате едни и същи филми и правите страхотен секс? Но дали това е достатъчно, за да имате дълга и хармонична връзка? Както знаем (от личен опит), влюбването и физическото привличане никак не са гаранция за сполучливи отношения. Как да разберем обаче дали сме съвместими с партньора ни? Кои са знаците, които ни показват, че сте един за друг?

Той ви кара да се чувствате комфорно

Бурните и непредсказуеми прояви на т.н. страстна любов са интензивни, но също така бързо ни „изпепеляват“. Страстта ни държи в несигурност и безпокойство, докато любовта, която е дошла, за да остане ще ни кара да се чувстваме комфортно. Сякаш вече сме у дома.

Можете да бъдете напълно открити един с друг

Една т причините партньорите да се лъжат един друг до голяма степен са различните вярвания и несъвместимостта. Ако си пасвате ще се разбирате и няма нужда да криете нищо един от друг.

Имате допълващи се … несъвършенства

Всеки има своите недостатъци или т.н. „слаби точки“. Вместо да искате да сте перфектни помислете дали вашите несъвършенства не се допълват перфектно? Например, ако вие не се справяте с готвенето може би партньорът ви е чудесен кулинар?

Гледате в една и съща посока

Понякога срещаме перфектния партньор, с който сме тотално съвместими, освен едно нещо – намираме се на различен етап от живота си. Например, вие току-що сте завършили университет, а вашият любим иска семейство и деца. Вариантите могат да са много. Важно е да изясните какво искате от отношенията в началото им, за да няма разочаровани в последствие.

Правите страхотен секс

Да, няма как да пропуснем този факт! Пълната съвместимост включва както общи възгледи, сходен етап в живота, допълващи се качества, така и невероятната сексуална съвместмост. Или това, което наричаме … химия!

Пълната любовна съвместимост е уникален химичен коктейл, който се усеща като „правилен“, т.е. точно такъв, какъвто имаме нужда да бъде!