frida.bg
Галактичен център

Слънце в съвпад с Галактичен център: Чудеса от изобилие и възможности

Всяка година, по време на сезона на Стрелеца, имаме астрологичен  съвпад на Слънцето с центъра на Галактиката. Енергията, която излъчва Слънцето докато преминава през Галактичния център отваря божествен Портал към нас, който ни носи изобилие от добър късмет, неограничени възможности, уникални прозрения и синхроничности. В края на десетилетието, този щастлив слънчев транзит кулминира на 19 декември 2019. Той ще приключи на 21-22 декември, в зенита на зимното Слънцестоене за Северното полу-кълбо и ведно с началото на слънчевия транзит през Козирог.

Не случайно свързваме коледните празници с идеята за чудото. Силно заредената енергия около Коледа, астрологически свързваме със Слънцето в 27°-29° Стрелец, където се намира ротационния център на Млечния Път.

Галактичен център

Тази година Слънцето ще преминaва през вълшебните градуси на Галактичния център между 18 и 22 декември 2019.

Слънцето е носител на общата живителна енергия и волята за живот на планетата. По време на транзита си през Стрелец, слънчевият огън е в хармония с огнената стихия на Кентавъра, животът става по-светъл, а топлината струи отвътре и се разпростира навън.

Стрелецът е 9 знак от зодиака, символ на мъдростта и философската мисъл, на вдъхновението, откривателството, приключенския дух, далечните земи, пътешествията, устремеността към висшата цел и авантюризма.

Галактичният център се намира на 27-29° Стрелец и езотерично се свързва с отваряне на Портал към божествената промисъл. От него към нас идва прилив от енергия, изобилие, късмет, благоприятни стечения в обстоятелствата, сюрреалистични преживявания, блестящи хрумвания, гениални идеи и просветления.

В свой труд от 1755 г., Имануел Кант предполага че в центъра на Млечния път се намира голяма звезда, която е възможно да е Сириус.

Слънцето в тази точка може да предизвика вълна от духовно пробуждане, проява на висше съзнание и невероятни обстоятелства, надхвърлящи нашите мечти и най-смелите ни фантазии.

Галактичен център

Всякакви чудеса стават възможни!

За да се настроим на вълните на безграничните възможности в този вълшебен космически момент, от нас се изисква вяра, добро желание и минимални усилия.

Бъдете отворени за знаците, бъдете готови да излезете от зоната си на комфорт, без страх и нащрек за нови възможности.

Не оставяйте възможностите да ви пропуснат!

Млечен път

Уникалното за настоящия транзит през центъра на Галактиката е, че Слънцето ще срещне там Нептун, който в момента е в 29° Стрелец. Силната енергия, която ще изригне към нас ще има подчертано нептунов ефект и магическо влияние върху света ни. Реалността много ще заприлича на фантазия.

Нептун може да внесе много мистика и фантастика към енергията на Слънцето. Може да предизвика странни преживявания и неочаквани обрати и съвпадения, и нито от тях няма да бъде случайно, незначително или без последствия.

В такъв момент ефира може да бъде силно наситен с духовно присъствие и всеки знак покрай нас може да се тълкува като ангелско послание. Вселената ни говори по всякакви необичайни и изненадващи начини.

Галактичен център

Интуицията неимоверно се засилва и трябва да бъдем отворени за всякакви силни усещания под лъжичката, независимо дали за момента ги разбираме или не.

Ако в последно време около вас се случват мистериозни неща или пък сте станали свръх-чувствителни, може би това е реакция на същата тази силна енергия, излъчвана през последните дни от Космоса.

Но дори и да не сте забелязали нещо странно или необичайно, следете съзнателно накъде ви водят пътищата, следете посоката, в която клонят мислите, инстинктите и чувствата ви през този период.

Галактичен център

Всичко, което ни спохожда сега идва от висшия разум и първоизточника.

Давайте си време за кратки почивки и медитации, през които да усетите гласа на интуицията си. Посвещавайте се по-често на вътрешната си тишина и вглъбеност. Бъдете в готовност да получите посланията, които интуицията ви изпраща.

Всяка малка внезапна мисъл, импулс или чувство могат да бъдат важни и насочващи.

Настройте се на по-високи честоти, в унисон с повишените вибрации в ефира и в хармония с Вселената, която сега помага за повдигане на общата ни вибрация.

Изображения на Галактичен център и Млечния път: Уикипедия