frida.bg
енергиен Портал

Последното Пълнолуние за десетилетието отваря енергиен Портал 12:12:12

Пълнолунието на 12 Декември 2019 година ще отключи важни синхроничности в живота ни. С него посрещаме последното пълнолуние за годината и изпращаме цяло едно десетилетие. То се явява крайъгълен камък по пътя на Съдбата ни и не случайно попада на дата, съдържаща тройно съвпадение на числото 12. За много географски ширини по Земята, точният час, в който нощната ни спътница La Luna ще изпълни със светлина своя кръглолик образ ще бъде 12:12ч. Всички тези съвпадения имат дълбок духовен и символичен подтекст, в който всеки може да намери себе си като част от по-голямата картина на всеобща синхроничност и божествена симетрия.

Пълнолунието ще се реализира на фона на силни астрологични и нумерологични синхроничности. Пълната Луна в астрологията означава финал, кулминация и завършване. С нея ще приключим не просто един лунен цикъл, а цяло десетилетие на кармични дадености и житейски преобразувания. В точката на пълнолунието ще се материализират важни уроци, ще разчистваме пътя си занапред и ще се подготвяме за нова астрономическа година и нов 10-годишен епизод от живота си.

Приключваме 10 годишен кармичен период и започваме ново кармично десетилетие.

енергиен Портал 12

Датата на последното пълнолуние от първото десетилетие на милемиума е 12/12.

12 съдържа в себе си последователност. Започваме с 1 и продължаваме с 2. Всичко е точно така, както трябва да бъде. Нещата следват своята логика. Каквото сеем, това ще пожънем.

1 е числото, което дава. То е божественото начало у нас, неизменното начало, Божията Любов. Според дъновистите, с него се е появило второто лице – Правдата. Така то ни води до числото 2 – фатално и спорно число според Учителя Дънов, за което дори Бог не се е изказал.

Годината е 2019 – 12та Универсална Година (2+0 +1+9=12). В днешния ден, годината постига кулминация на своя код 12.

Имаме троен код 12, който се случва на фона на съвпад между Венера, Плутон и Сатурн в кармичния знак Козирог.

Имаме троен стелиум под знака на Козирог с ключови думи любов, вдъхновение, структура, дълбочина, Карма.

Часът на пълнолунието според часовата зона на Северноамериканско източно време е точно 12:12(EST).

енергиен Портал

12 е едно от най-силните числа и ще зареди периода с мощна оздравителна енергия!

Неговата честота е пречистваща и терапевтична. Ако напоследък стари рани са ви напомнили за себе си, то е защото имат нужда да бъдат обгрижени, почистени и заздравени.

В този период е добре да се свободите от всичко, което ви спъва и натоварва енергийно. Освободете се от всякакви лоши мисли, думи, навици, присъствия. Почистете домашната си среда от боклуци. Изчистете електронните си устройства от стара информация, от негативни съобщения, снимки, които ви натъжават, от болезнени спомени…

Най-доброто очистително за сърцето и душата винаги е била прошката. Скъсайте всички негативни обвързаности като простите на себе си, като простите и на другите, и продължите с лекота по пътя си напред.

Нумерологията ни напомня, че числото 12 управлява духовния порядък и цикличност. То присъства навсякъде в историята и културата на човечеството, започвайки с боговете в митологията и стигайки до съвременната система за отчитане на времето.

Имаме 12 бога в древногръцкия пантеон, 12 израилски племена, 12 подвига на Херакъл, 12 Христови апостоли, 12 врати на Откровението на Йоана, 12 имами на Мохамед, 12 племена в будисткото колело на прераждането, 12 зодиакални знака, 12 астрологични домове, 12 месеца в годината, 12 сектора в циферблата на часовника…

енергиен Портал

По думите на Учителя Дънов, числото 12 символизира завършване на еволюцията.

Порталът 12:12:12 ще бъде отворен за период от десет дни, до влизане в точката на зимното слънцестоене на 21/12/19.

Както числото 12, така и 21 се явяват едни от най-противоречивите числа. Те съчетават канонически несъвместимите черти на единицата и двойката: сила и мекота, висше и низше, нежност и арогантност, мъжко и женско начало.

Затваряме Портала на пълнолунието с числото 21, което според Учителя е израз на великата любов, която осмисля живота ни. Ако в числото 12 имаме предимство на мощните сили в природата, то в 21 действат меките сили на баланса и хармонията. 21 е число на подчинението.

Двете основни числа на Портала – 12 и 21 – се редуцират до едноцифреното число 3.

енергиен Портал 12

Числото 3 носи корона на божественост, хармония и триединството.

Според Учителя Дънов, числото 3 е третото лице на Божеството. То съдържа в себе си трите велики добродетели – Любовта, Мъдростта и Истината.

3 е спасително число, което пази равновесието. Ако единицата е висшето божествено проявление, а двойката е очовечаването, то 3 е тяхната точка на равновесие и свързаност.

Близнаци

Зодиакалният знак, в който ще се случи пълнолунието на Портала е зодия Близнаци.

Близнаците са 3-тия знак от зодиакалното колело и поредната проява на синхроничност, с която ни говори висшия разум.

Близнаците са символ на духовното съвместяване и дуалността в природата. Негов управител е Меркурий, негова стихии са комуникацията, интелекта, любопитството, учението.

С Близнаците винаги внимаваме заради двойнствената им природа. Тук освен числото 3, много силно присъства и числото 2. Този знак не винаги казва това, което мисли. Понякога единият близнак твърди едно, а вторият друго. Близнаците са търсещи, въздушни, реещи се, недовършени, каквато е и енергията на двойката.

Последното пълнолуние се случва по оста Близнаци-Стрелец.

Пълнолунието попада в т.нар. Ос на Ума (оста Близнаци-Стрелец), както и в зоната на сезона на затъмненията, подготвяйки ни за Слънчевото затъмнение на 26 декември.

Оста на Ума е най-динамичната ос, по която се движим както физически, така и мисловно. Тук най-силно усещаме динамиката и променливия характер на битието.

Затъмненията от своя страна, носят криза, кулминация и трансформация. Ще бъдем объркани и стресирани, но това не винаги е лошо. Промяната винаги е трудна, но без нея няма движение. В такива периоди най-верният път е този, който ни подсказва интуицията.

енергиен Портал 12

В периода на Портала, който ще се отвори със силния емоционален импулс на пълнолунието, Вселената ще ни говори чрез магията на числата и интуицията.

Бъдете концентрирани и се оглеждайте за знаците на Вселената, които могат да бъдат от всякакво естество. Търсете символиката и се обръщайте специално внимание на синхроничности от типа 12:12, 333, 21:21 и 10.

Очаква ни една силна година. Тя ще носи силната синхроничност на числото 2 и ще да де началото на 2-рото десетилетие! Енергийно, числото 2 ще присъства на всички нива в живота ни. На 12/12/2019 ще усетим една малка част от енергията на това, което ни предстои през 2020-та.