frida.bg
Новолуние в Стрелец

Новолуние в Стрелец: Нови посоки за мисълта, духа и сърцето

Луната започва нов цикъл в знака на Стрелец почти в синхрон с новия транзит на Слънцето. Нашето централно светило тъкмо премина от тъмните дълбини на Скорпион към огнената сфера на Кентавъра. Слънцето символизира егото и жизнената енергия, а Луната го допълва, владеейки емоциите и желанията ни. Самите ние ще олицетворим тяхната цялост и синхроничност, начевайки свой личен период на истинска промяна, която ни идва не само отвътре, като узряла вътрешна потребност, но и отвън – като енергия, която задвижва живота около нас.

Новолуние в Стрелец

Енергиите, които вибрират на външното и на вътрешно ниво, ще се слеят в зоната на Стрелеца.

Стрелецът подхранва и просветлява нашия поглед към бъдещето и вечното търсене на нови възможности за разгръщане. Негов управител е късметлийския Юпитер, който внася оптимизъм и светли перспективи в живота ни.

През новия цикъл на Луна в Стрелец ще се докоснем до мъдростта на Вселената, усещайки потребност да учим, да растем и натрупваме полезен житейски опит. Слънцето ще засили въздействието на тази лунация благодарение на предстоящите слънчеви бури, с които ще облъчи планетата ни в периода на новолунието.

Новолуние в Стрелец

С новолуние в Стрелец на 26 ноември 2019 година, Вселената ни дава огненият импулс и силата на мисълта, нужни за да сбъднем желанията на сърцето си.

Силата на мисълта, на желанията и визуализациите ни, черпят свежа енергия от новолунията. Сега, под знака на огъня, целеустремеността и вярата, които ни носи архетипа на Стрелец, енергията на мисълта ни ще удвои силата си и ще ни даде мощен импулс да се разгърнем.

Ще се заредим с ентусиазъм, с вяра, с оптимизъм и прозорливост. Ще ни се разкрият отговори на много въпроси. Истината ще отвори много нови врати за нас, а други окончателно ще затвори.

Когато проглеждаме за тези отговори, важно ще бъде да се водим от идеята за духовно израстване и разширение на кръгозора. Да се отнесем към тях с разбиране и приемане, с философски поглед и мъдро смирение, и с готовност да се изстреляме в нови посоки ако това ще накара душата ни да ликува.

Новолуние в Стрелец

Новолунието в Стрелец може да се тълкува и като препратка към бъдещето, предвид най-важните астрологични събития през следващата година, които ще се случват по оста Близнаци-Стрелец.

Още този декември ще отключи събития, които ще имат пряка връзка с близкото ни бъдеще и по-специално с периода на Слънце в знака Близнаци през юни 2020 година. Това ще бъдат съдбовни ситуации, които ще изглеждат по различен начин в живота на всеки от нас, но всички те ще са част от новия цикъл, който зачеваме в периода на това новолуние.

Новолуние в Стрелец

Стрелецът свързваме с вярата, с мисълта, с висшия интелект и с импулсивната огнена стихия, разкриваща нови хоризонти.

Всички тези сфери силно ще се активират в периода на новолунието. Ще сме по-отворени, топли и толерантни в общуването си. Ще работим върху поставяне основите на нещо ново и вълнуващо, задвижвани от силно желание да угодим на вътрешните пориви на сърцето си.

Използвайте тази енергия, за да отключите врати към сбъдване на точни и добре премислени желания. Помислете кое е онова, което най-силно искате да проектирате и осъществите в близките 6 месеца. Наблегнете на всички конкретики и детайли, с които искате да украсите близкото си бъдеще и ги сложете на мерника си.

Новолуние в Стрелец

Помислете къде се крие вашата сила и с какъв пламък свети вашия огън. Насочете стрелата на личните си мечти и стремежи. Повярвайте в точния мерник на Стрелеца, който всеки от нас носи в себе си.

Новолунието в Стрелец ще бъде последната гръмка покана от страна на Космоса преди края на годината – да се пречистим от всичко, което смущава пътя ни, което пречи на емоционалната ни цялост  и на вътрешния ни мир, и така да повишим вибрациите си на прага на 2020 година.