frida.bg
Портал 11:11

Портал 11:11 – Силна енергия в числата и други феномени

На днешната дата отбелязваме нумерологичната синхроничност 11:11. Всяка година, колелото на времето ни води през числата до красивата подреденост на четирите единици в датата от календара. Ако 1 е символ на самото начало в нумерологичната поредица, то в енергетиката на 11 се съдържа удвоената му сила.  Числото 11 в нумерологията се смята за господарско число с божествен произход, а датата 11:11 се свързва с отварянето на енергиен портал към ново начало, подкрепено от висшите сили във Вселената.

Нумерологичната синхроничност  11:11 е нещо като символ на Новата Епоха и идеята за връзка между духовното и материалното, между научното и божественото. 11:11 символизира връзките в цялото, и е знак за синхронизация между всичко и всички във Вселената.

За мнозина, всяка година на 11 ноември се отваря портал към Вселенската мъдрост, през който към нас се насочва енергия, заредена с божествени кодове и ясно-видски прозрения.

За други, днес се случват редки астро-явления. От гледна точка на Земята, Меркурий ще се вижда като малка черна точица, преминаваша през диска на Слънцето и в небето ще се леят метеорни потоци.

На трети, днешната дата ще носи сбъдване на желания…

Всеки, който избере безграничността на мисълта пред изкуствените ограничения и загражденията в ума ни, може да намери път към своето малко чудо на датата 11/11, когато според все-повече философски и теоретични течения, се задейства силна, почти магическа енергия.

Портал 11:11

Според астро-нумеролозите, на 11 ноември се отваря енергиен портал към по-високо духовно ниво в развитието на мисълта и духа ни.

Енергийните портали, според езотериката, позволяват лесно преминаване от едно измерение в друго. В света на делника, такива портали могат да ни донесат важни знаци от Съдбата, много добър късмет и щастливи уж-случайности.

Днес можем да осъзнаем нещо, на което до сега не сме обръщали внимание, да съзрем лесен изход от ситуация или кратък път към целта. Нещо приятно и радостно може да ни изненада…

Дори и нищо подобно да не ни се случи днес, важното е по някакъв начин да уловим магията на момента и да си дадем сметка за силата на своята интуиция. Както и за това колко красота и симетрия има в света около нас, отвъд обичайната страна на нещата.

Така даваме път на свръхестественото и внасяме целият му арсенал от безгранични възможности в живота си. Те носят със себе си енергия за материализация на желаната от нас реалност – такава каквато я имаме в идеалните си представи, и каквато я носим в себе си като несъзнателна проекция, част от нашия генетичен код и житейска мисия.

Днес Луната е само на няколко часа разстояние от фаза на пълнолуние в знака на зодия Телец и също носи силна енергия за материализация и осъществяване.
Портал 11:11
Освен сбъдване на желания и чудеса, подобна силна енергетика може да се материализира и чрез низшите нива на мисълта и съзнанието.

Много важно в моментите, които отварят за нас енергийни портали между световете, е вътрешната ни нагласа и състоянието, в което се намира духа ни.

Ако сме във висшите си вибрации (състояния на любов, отваряне, приемане, отдаденост, радост, ентусиазъм, вяра, грижа, светлина) – задействаме позитивни стечения и постигаме висши проекции.

Ако сме в ниски вибрации на умора, гняв, агресия, омраза, инат, тревожност, стрес – предизвикваме обратната страна на медала.

Не бива да забравяме, че се намираме по средата на ретрограден Меркурий. Това е време за вътрешно преосмисляне, пречистване и презареждане.

Да не забравяме и силната тъмна страна на Скорпиона, който ни влече към дълбочини, за които не всеки е подготвен. Енергията на зодия Скорпион може да е мрачна и тайнствена, но тя носи не по-малко силен импулс към трансформация. Използвайте го, за да преминете от по-ниски към по-висши вибрации – от долу-нагоре, а не в обратната посока.

Портал 11:11

В нумерологията, числото 11 се смята за висше, господарско число.

Господарските числа имат потенциал за огромно разгръщане, за скок в нивото на развитие и за постигане на видими и трайни резултати.

Мощната енергия на синхроничността 11:11 ще ни свърже с удвоената сила на господарското число 11, ше активира гласа на подсъзнанието и интуицията ни. Колелото на Съдбата ще се задвижи в една или в друга посока.

В нас ще се пробудят дремещи сили и стихии, ще се задействат скрити дарби и забравени умения. Ще се активира генетичният ни код и връзката ни с вселенските измерения.

Портал 11:11

Днес планетата Меркурий ще подсили енергетиката на синхроничността 11:11 с рядък пасаж през диска на Слънцето. 

На 11:11:2019г., в много точки от земното кълбо ще може да се наблюдава Меркурий, който в рамките на около 5 часа, ще прекосява диска на Слънцето.

Последно звездобройците са наблюдавали Меркурий на фона на Слънцето през 2016 година. Следваща такава възможност ще имаме чак през 2032-ра, така че ако разполагате с мощен бинокъл или далекоглед – днес е моментът да се полюбувате на Меркурий в реално време!

Портал 11:11

Магията около датата 11:11 ще се допълва от множеството метеорни потоци, характерни за този период от годината.

В небето над нас ще са видими метеорните потоци на Тауридите (с радиант в съзвездие Телец/Taurus), чиито пик е на 4, 5, 6, 10 и 11 ноември.

Но дори и да не видите падаща звезда, намислете си желание и дайте възможност на Вселената да ви изненада в магическия ден на 11:11:2019г.!