frida.bg
отношения

Как да привлечем щастливи и хармонични отношения?

Ако искате да привлечете щастливи отношения трябва да знаете точно какво ще ви направи щастливи. Голяма част от хората търсят общи характеристики като „голямата любов“ или „любовта от пръв поглед“, „любовта на живота“ или така модерната напоследък “twin flame”връзка.

В тези случаи обикновено ставаме пленници на собствените ни фантазии, проекции и очаквания, които след това спомагат за рухването на отношенията. Как да се научим да манифестираме любовта, от която имаме нужда, вместо да играем на често болезнената емоционална лотария?

Предлагаме ви няколко стъпки да направите това. Манифестирането на желания, както и на желаната връзка е добре да се прави в дни със силна лунна енергия каквито са новолунието или пълнолунието. Тогава лунната сила ни помага да изстреляме желанията си високо и да привлечем това, от което най-много имаме нужда за своето развитие.

Създайте визия за бъдещите ви отношения

Факт е, че никога не знаем в какъв човек ще се влюбим. Когато имаме визия и критерии обаче ще избегнем рискованото начинание да се влюбим в грешния човек. Хората, които нямат критерии често се ръководят от импулсите си и допускат грешки в избора си на партньор.

Бъдете любовни стратези и изгответе своята мечтана визия на бъдещата ви връзка. Каква връзка искате за себе си? Как искате да се чувствате? Какви качества искате да притежава вашия партньор? Представете си детайлите. Опишете ги на лист хартия. Пожелайте ги за себе си!

Създайте списък с нуждите и желанията си

Отделете време, за да създадете списък с вашите нужди и желания, с които не бихте направили компромис в следващата си връзка. Компромисите с важни за нас неща обикновено завършват с разочарование и загуба на чувство за себе си.

Бъдете внимателни с компромисите, особено когато на хоризонта се появи обещаващ партньор. Също така, изяснете си от какво се страхувате. Когато извадите страховете си на лист хартия и ги осъзнаете е много по-малко вероятно те да влияят неосъзнато на връзката ви.

Кажете „Не!“ на идеализирането

Идеализирането на партньорите в отношенията крие голям риск. Ако сложим един човек „твърде високо“, след това ще го видим „твърде ниско“. Идеализирането и обезценяването всъщност са двете страни на една и съща монета.

Вместо това, приемете, че всеки партньор, който срещаме е проявление на Източника, който тече през всички неща и продължи да ни носи красиви преживявания и хора. Останете свързани с Източника. Дори една форма да изчезне ще се появи нова, а всичко това идва от едно и също божествено място.

Не се вкопчвайте в желанията си

Най-важното нещо, когато манифестираме желаната връзка е да не се вкопчваме в мечтата си. Да, тя ще ви служи като пътеводител в любовното пътешествие на живота ви, но бъдете готови за отклонения.

Понякога това от което имаме нужда в конкретен житейски етап не съответства на това, което искаме. Доверете се на Вселената и на това, че всичко се случва навреме!