frida.bg
Пълнолуние в Риби

Магическо Пълнолуние в Риби, малко след петък, 13-ти…

Задава се последното пълнолуние за лятото. То ще бъде ярко, магическо и обобщаващо. Последното пълнолуние преди есенното равноденствие ще попадне под знака на зодия Риби и ще изгрее на сутринта след петък, 13-ти Септември, материализирайки се в ефира чрез вълшебството и мекотата на женската енергия.

Пълнолуние в Риби ще сложи своеобразна точка на лятната ни сага в северното полукълбо. То ще събере в себе си всички наши ‚морски‘ вълнения и преживяваниия, и ще ни качи на най-високите скали за едно последно гмуркане.

Всичко, което сме посели през последните няколко новолуния ще се материализира чрез водната стихия на емоционалните Риби. Адреналинът ще скочи. Енергията за реализация на идеи, планове и чувства, колкото и ефимерни да са те, ще се активизира.

Пълнолуние в Риби

Пълнолунията носят ярка, интензивна, силно наситена енергия, която търси проявление.

С тях затваряме лунния цикъл, проявяваме лентата на миналия период и вадим снимките. Разглеждаме, правим заключения, обобщения и приключваме.

И все пак, това пълнолуние в Риби ще остави след себе си многоточие. Рибите са флуиден знак, който не се връзва много добре с категоричността и финализирането.

Пълнолуние в Риби може да ни остави с усещането за отворен край, но ще даде шанс на фантазията и съзидателната ни сила да запълнят многоточието.

Риби

Луната ще активира принципите на зодия Риби, а Рибите от своя страна, ще омекотят енергията на лунацията и ще направят нещата да се случват плавно, но сигурно.

Рибите означават милосърдие, отдаденост, романтика, състрадателна душевност, реещо се съзнание, фантазия…

Реализацията, която ще донесе пълнолунието ще бъде свързана с нашата съпричастност към другите, с душевността и с емоциите ни.

Риби

Във високите си вибрации, Пълнолуние в Риби ни носи емоционално и творческо разгръщане.

С пълнолуние в Риби малко преди есенното равноденствие, ще можем успешно да осъществим своя фантазия, свой творчески проект или да изживеем романтична кулминация в интимен план. Но за да попаднем в тази графа, трябва самите ние да сме настроени на високи вибрации.

В по-ниските си вибрации, Пълнолуние в Риби може да се прояви, подсилвайки нашите зависимости. Зависимостите могат да бъдат към субстанции, или физически, емоционални, ментални…

Могат да се пробудят ретроградни усещания от рода на носталгията, романтизма, и ескапизма, и да се засилят илюзорните проекции.

Риби

По време на пълнолунието, Земята ще се намира между Луната и Слънцето, и по средата на оста Дева-Риби.

От една страна ще бъдем под влиянието на Луна в Риби, но от другата страна на оста е Слънцето, което се намира в знака на Дева.

Това са двете противоположни точки, които ще се стремят към интеграция, баланс, взаимно допълване и реализация – Дева и Риби.

Девата е идеалния уравновесител на енергията, която внася зодия Риби. Дева ще ни въздейства чрез земната енергетика, чрез здравия разум, детайлната преценка и анализ, базиран на фактите.

Девата ще ни помогне да разграничим реалността от илюзиите. За целта, трябва да разчитаме на фактите и да бъдем рационални, практични и заземени в решенията си.

Невъзможността за интеграция между енергиите на Дева и Риби може да докара до ескалация в напрежението между двете крайности – разум и илюзии.

Пълнолунието може да ни просветли, но и да ни заслепи. Може да бъдат разкрити заблуди и измами, или да бъдат развенчани нечии илюзии. А може и да станем жертва на интриги и манипулации.

Балансът между енергиите на Риби и Дева е важен. Постигането му ще ни помогне в осъществяване на пълнокръвни творчески проекти и в поставяне началото на дълготрайни интимни съюзи.

Риби

Мантри на Пълнолунието.

Пълнолунието може да бъде пречистващо ако се възползваме от силата на водната стихия и от усета за красота, който носи двойката Риби със себе си.

Енергията на пълната Луна е най-силна 48 часа преди и 48 часа след лунната кулминация, която за България ще настъпи в 7:32 часа сутринта на 14 Септември.

През всички тези 4 дни около енергийния пик на Луната, можете да си повтаряте вариации на позитивни утвърждения, които хармонизират с магическата енергия на пълнолуние в Риби.

Повярвайте, че притежавате силата да творите красота и хармония в живота си. Че имате силата да се оттеглите от всичко, което блокира вашия жизнен поток и енергията ви. Че имате силата да постигнете и да запазите вътрешен мир и спокойствие. Имате силата да намерите и да се интегрирате в здравословни и вдъхновяващи отношения с другите.

Нека с това пълнолуние прекъснат всички нездравословни наши връзки. Нека се отпушат блокажите и нека се влеем в свежия поток на живота.

Можем да превъзмогнем слабостите си и да реализираме потенциала си, също както светлината постепенно надделява над тъмнината и Луната се изправя в цялата си магическа прелест в небето над нас.