frida.bg
млади

Как да се обличаме, за да изглеждаме по-млади на всяка възраст?

Да, няма как да скрием факта, че отдавна не сме на 20 години. Натрупали сме жизнен опит, а тялото ни вече не е същото като преди. Въпреки това, можем да използваме няколко хитрини в стила на обличане, за да изглеждаме млади и енергични на всяка възраст.

Възрастта няма значение, когато я приемаме и умеем да се радваме на живота! Всички ние сме ставали свидетели как някои жени демонстративно избират стайлинг, който далеч не отива на възрастта им.

Да, ултра късите панталони и поли е по-добре да останат в миналото. Предлагаме ви няколко идеи как да разнообразите стила си за свеж и младежки вид. Без това да е прекалено!

Изберете свежа щампа

Щампите в свежи цветове създават закачливо и забавно настроение около вас. Изберете дреха с щампа, която повдига настроението ви. По този начин ще бъдете по-креативни и енергични през целия ден!

Пропуснете впитите дрехи

Впитите дънки, както и късите панталони, е по-добре да останат за 20-годишните. Вместо тях изберете панталони и поли от плат, които не се впиват, а елегантно подчертават женствените ви форми. Важно е да се чувствате комфортно в облеклото си като елегантно и самоуверено подчертавате извивките си.

Изберете ярък цвят

С възрастта голяма част от нас искат да се скрият зад тъмни, неутрални тонове, а това ни кара да изглеждаме по-възрастни, отколкото сме. Вместо това заложете на ярък акцент. Това може да е по-ярко червило, чанта, колан или риза – изберете този цвят, който повдига настроението ви!

Покажете раменете си

Не се притеснявайте да покажете деликатно раменете си. Блузи и рокли с едно паднало рамо създават женствено излъчване и показват вашата увереност, женственост и красота!

По-малко аксесоари

Избирайте качеството пред количеството. По този начин стилът ви говори за стил и деликатност. Големите цветни бижута са по-скоро за младежите, които искат на всяка цена да изпъкнат. Изберете аксесоари от качествени материали, които допълват елегантното ви излъчване.

Вашият стил е по-важен от последните тенденции

Тенденциите са за хората, които все още не са намерили своя уникален стил. Ако вече знаете кои са любимите ви цветове, кои модели ви стоят добре и кои не, какво послание искате да изпратите чрез външния си вид – тогава вашият личен стил се превръща в пътеводната ви модна звезда.

Добавете ярък акцент, усмивка и щипка игривост в поведението си и това е напълно достатъчно, за да изглеждате по-млади и енергички. Мигновено!