frida.bg
Слънцето

Лятното слънцестоене: Преминаваме през златния портал на Слънцето

Точката на лятното слънцестоене е портал, през който високо-честотна енергия от Космоса прониква в нашето измерение, завърта наново целият ни цикъл и осъществява контакт с всичко живо и вибриращо на Земята – ефир, човек и природа. Този процес задейства екселерацията във физическото, духовното и еволюционното ни израстване, и засяга всички ни. Това е изключително потентен и важен момент, в който се адаптираме към висшата космическа енергетика. Момент на „рисет“ и прераждане, на презареждане, на пускане на старото и адаптация към новото, което ни предстои през следващите шест месеца.

Слънцето

Лятно слънцестоене: Кулминация на Слънцето и отваряне на слънчев портал към по-висши измерения

Както и да го погледнем, Слънцето се явява водещ символ в живота ни – в галактически, в климатичен, в географски, в духовен и в митологичен смисъл. Слънцето опложда живота на планетата, то е наш Бог и център. Слънцето е символ на нашето его и волята ни за живот.

Слънцестоенето се случва два пъти в годината, когато Слънцето се намира в една от двете си статични точки спрямо Земята.

Лятното слънцестоене в Северното полукълбо на Земята, отбелязва върхова точка на Слънцето, когато енергията му е в своя пик, светлината, която извира от него е в своя максимум, денят владее над нощта и животът е в своя апогей.

Силата на слънчевото излъчване в точката му на лятно слънцестоене на 21 Юни, е сравнима с прилива на информационен поток свише, с дешифрирането на божествен код, който се сваля от по-висше измерение, и в който се крие още една доза мъдрост и познанието за живота ни тук и сега.

Слънцето

Лятното слънцестоене е божествен ритуал на преход от едно енергийно състояние към друго.

В точката на лятно слънцестоене, телата и природата ни се презареждат на клетъчно ниво. В тази своя статична точка, Слънцето изглежда все едно трепти и вибрира непрекъснато. Там то излъчва изключително мощна и информационно заредена енергия, към която всеки се приспособява по различен начин – по-лесно или по-трудно.

Същества, които вибрират на по-високи честоти, се зареждат позитивно от енергията на Слънцестоенето. Порталът на Слънцестоенето отваря за тях път към още по-висши състояния и им разкрива още малка част от мъдростта на Вселената.

Ако сме в състояния на по-ниски вибрации, трудно ще се хармонизираме с енергията на този транзит и можем да усетим физически неразположения, проблеми със съня, нервност или безпокойство.

Слънцето

Енергийната трансформация на лятното Слънцестоене може да причини странични ефекти на физическо, психично и емоционално ниво.

Ако се чувстваме трескави, несигурни и объркани, най-доброто, което можем да направим е да се доверим на интуицията си, на чувството, което усещаме със стомаха и сърцето си. Тези усещания винаги ни дават по-адекватни и надеждни насоки от разума и заучените модели на поведение.

За адаптацията ни може да спомогнат усамотението, състоянието на медитация, облекченият хранителен режим и достатъчно брой часове, прекарани на открито – под животворните лъчи на Слънцето и сред божественото дихание на природата. Там е най-вероятно да намерим истински баланс с енергията, която извира от Земята и се свързва с Космоса.

Усетете пулса на природата и отдайте своята почит към Майката Земя, за да се почувствате по-близо до истината!

Вслушайте в своя собствен пулс и се запитайте доколко разумът, интуицията и сърцето ви работят на една и съща честота. Има ли хармония между действията и желанията ви, между разума и сърцето ви?

Слънцето

Няма как да сте в баланс с Вселената ако не сте в баланс със себе си.

Потърсете хармонията вътре в себе си. Пуснете се по течението на вселенската мъдрост, част от която тече във вените ни и е вплетена в ДНКто ни.

Потърсете симетрия в хаоса и висш разум в магията.

Радвайте се на всяка нова идея и възможност, които ще ви осенят в тази точка от висш порядък – Слънцестоенето!

Източник: Masha & The Magic