frida.bg
мръсни

Да овладеем изкуството на мръсните приказки … в леглото

Мръсните приказки са един изключително мощен начин да поддържаме страстта в отношенията. Защо да се лишаваме от него? За да не изглеждаме странно? Леко смахнати? Извратени?

Е, сигурни сме, че повечето от вас съвсем не робуват на подобни клиширани притеснения и нямат нищо против да пробват нещо по-пикантно в спалнята. Съблазняването е изкуство, което е добре да овладеем колкото може по-рано, за да превъртим нивото на „стандартния секс“ и да го превърнем в необикновен.

Много често се притесняваме, че можем да прозвучим странно, неестествено или дори налудничаво ако започнем да използваме в секс речника си мръсни думички.

Активират се притесненията ни – ами ако бъда отхвърлена/а, неразбран/а, осмяна/а. От друга страна, ако успеем да превъзмогнем съмненията, страховете и несигурността си и започнем открито да споделяме фантазиите си с другия това ще отключи един цял нов свят от нови преживявания.

Запомнете, става дума за игра, а не за истина

Когато говорим мръсни приказки трябва да уточним с партньора ни, че става дума за игра, а не за истина. Нещата, които изричаме целят да повишат собствената ни сексуална температура, както и тази на партньора.

Те включват споделяне на сексуални фантазии, влизане в роли, мръсни думички и много други. Ако ги приемате за истина това може да ви нарани и обиди. Затова е важно да уточните,ч е става дума за игра и експеримент, в който да се чувствате свободни да говорите мръсно и да се чувствате напълно освободени.

Създайте подходящата атмосфера

Много често изпитваме затруднения да превключим от работен моуд към секс моуд. Трудно е също да превключим от обикновения секс, с който сме свикнали към сексът с игра и мръсни приказки.

Затова е важно да създадем атмосфера, която да предразполага към преминаване към друго ниво – това на играта и мръсните думички. Угасете светлините, запалете свещи, декорирайте или облечете нещо, което ясно сигнализира, че сте в игриво настроение.

Езикът на тялото: уверен, чувствен, секси

Запомнете – става дума за игра. Можете дори да измислите своето супер сексуално алтер его. Това е уверена, разкрепостена, супер сексуална жена, която изглежда и се движи по определен начин.

Представете си я в детайли, дайте й име и опитайте да й подражавате. Когато светлините угаснат идва нейния ред да излезе на сцената и да играе. Позволете й да се движи бавно и чувствено, да гледа уверено и да се чувства убийствено секси.

Мръсните приказки: от къде да започнем?

I love sex

Говорете за това, което виждате

Най-лесният начин да започнем е просто да опишем това, което виждаме. Няма значение какво точно казвате. Дали ще започнете от „облечена съм с черни дантелени ръкавици“ до „виждам пред себе си голям черен роял“. Много по-важно е как изричате думите. Говорете с нисък и бавен тон. Чувствено. Сякаш вече правите любов.

Направете му комплимент

Нещо, което мъжете обожават без давност са комплиментите. Те са лесен начин да повдигнете самочувствието на мъжа, както и да повишите сексуалния му интерес.

Кажете му с чувствен глас как изглежда в очите ви – опишете го, преувеличете, изразете желанието си. Използвайте думи за мащаб – големи ръце, огромни рамене и т.н. Сус сигурност той ще бъде много доволен.

Споделете фантазиите си

Опишете му ситуацията, която искате да пресъздадете. Въведете го. Коя сте вие? Кой е той? Какво ще се случи оттук нататък? Не забравяйте да се забавлявате и да не взимате този приказен сюжет насериозно. Все пак става дума за игра, а когато играем можем да станем и леко пиперливи…

Покажете му как искате да ви докосва

Моментите, в които се отдаваме на игри и мръсни приказки са идеални за това да покажем на партньора си къде и как искаме да бъдем докоснати.

Покажете му с жест, кажете му как и не забравяйте да му демонстрирате как това ще ви накара да се почувствате. Със сигурнсот ще иска да повтори тези движения на свой ред.

Подгответе своя речник за мръсни приказки

Кои мръсни думички ви възбуждат и кои не? Най-лесният начин да разберете това е като ги пробвате. Използвайте ги. Какво бихте искали да ви каже партньорът ви, за да ви разгорещи още повече? Кажете му го.

Какво той иска да му кажете? Какви са фантазиите му? Разигравайте сюжети и не се свенете да добавяте секси думички. Най-важното е да ви действат!

Когато започнем да овладяваме изкуството на мръсните приказки става нещо изненадващо. Започваме да говорим по-открито един с друг, да заявяваме желанията си, да споделяме усещанията си. Започваме много по-открито да искаме удоволствие, както и да даваме удоволствие. А това, няма спор, води до по-горещ секс!