frida.bg
мъжете

5 неща, които мъжете имат нужда да получат в любовта

Свикнали сме да мислим и разсъждаваме за всички онези неща, които искаме от мъжете до нас – да са умни, мили, грижовни, да ни разсмиват, да правя страхотен секс. Списъкът е безкраен. Но какво искат мъжете от нас? Някак ни е по-лесно да обобщим мъжките желания до секс, храна и свободно време. Това е голяма грешка, защото мъжете, също като нас, имат сложна душевност и нужди. Мъжете рядко говорят за тях, но ние можем да ги имаме предвид, защото… Е, защото ги обичаме и искаме да са щастливи!

Приемане

Всеки мъж в дъното на мълчаливата си същност копнее за приемане. Жените постоянно искаме нещо от мъжете и те непрекъснато са в нещо като бойна готовност за поредната атака. Това, което искат с душата си е да усетят, че са приети от жената – такива, каквито са. С недостатъците, със слабостите, с грешките си. Само тогава могат да се отпуснат и наистина да бъдат себе си.

Благодарност

Много често жените смятаме, че мъжете „трябва“ да правят това или онова, само защото са мъже и това е мъжка работа. Нищо такова! Мъжете също могат да очакват от нас да мием чиниите и да готвим, защото това е „женска работа“, но вероятно не сме на мнение, че това е наше задължение, нали? Точно така. Мъжете по същия начин искат да правят неща за нас, а от своя страна да получат положителна оценка и благодарност. Така се чувстват спокойни, ценени и важни за нас.

Подкрепа

Още едно табу тегне върху мъжките рамене – мъжът трябва да се справя сам с проблемите си и да не „хленчи“. Само си представете защо мъжете ни се затварят в себе си, когато преживяват нещо. Те просто така са научени. Това, за което мъжете копнеят, когато минават през труден период е не да решаваме проблемите им, а да им даваме любов и подкрепа. С прегръдка. С присъствие. С търпение. Със сърцето си.

Смях

Да, мъжете искат от нас да се смеем на шегите им. Когато един мъж опитва да ви разсмее той иска да стигне до сърцето ви, а когато вашият смях стигне до ушите му той се чувства господар на цялата вселена. Затова се усмихнете широко и оставете смеха ви да налее сила и увереност в любимия ви. Той искрено ще оцени вашата спонтанност и способност да се отпуснете и забавлявате.

Сексуалност

Макар да оставихме тази точка за най-накрая, знаем, че тя никак не е на последно място. Мъжът иска да сме сексуални и да умеем да стимулираме желанието му да ни преследва, да ни иска, да копнее за нас. Добрият секс е нещо много важно както за мъжете, така и за жените. Затова не пестете усилия в това да развивате сексуалността си. Посещавайте семинари, четете книги, купувайте си секси бельо, грижете се за тялото си. Така ще се чувствате самоуверени в сексуалността си и ще искате да дарите щипка удоволствие както на себе си, така и на него. Всеки ден!