frida.bg
Венера в Риби

На вълните на любовта с Венера в Риби от 26 Март 2019

Венера настройва света все по-романтично. Въздухът става все по-наситен с любов, с влечение към красота и изящество, и такава е тенденцията през голяма част от 2019 – година, в която Венера нито веднъж няма да ни обърне гръб и да се отдалечи от Земята „ретроградно“. Светът ни ще бъде под покровителството на една силна планета на любовта, която ще набира женственост и космическа мощ през цялата година.
В края на Март, планетата на връзките и желанията Венера ще навлезе в знака Риби, и ще се преобрази в русалка, омайваща ни с любовната си песен почти до края на Април.

Венера в Риби

На 7 Януари тази година, Венера излезе от дълбочините на мистериозния Скорпион и с новогодишен апломб премина в знака на огнения Стрелец. С този планетарен транзит в самото начало на годината, всички житейски области, подвластни на венерината енергетика се раздвижиха и разведриха. Любовта, връзките, финансите и изкуствата влязоха в нова фаза, изпълнена с повече светлина и жизненост.

От огнения Стрелец, Венера премина през въздушния знак на Водолей, понасяйки се на крилете на свободата и вдъхновението.

Тенденцията Венера да става все по-неудържима и трепетна тепърва ще се задълбочава.

Ето ни днес отново в прегръдката на вечно преобразяващата се Венера, набрала достатъчно мощ, изпълнена с ентусиазъм и готова за романтични подвизи в чувствения знак на зодия Риби.

Венера

Посрещаме месец Април преродени и презаредени с любовен адреналин от космическата богиня на желанията и красотата.

Мартенската еуфория отдавана е завладяла пойните птици и уличните котараци, а с влизане на Венера под знака на Риби в края на месец Март, съвсем очаквано ще кулминират и човешките страсти.

От 26 март до 20 април 2019 година, Венера ще ни облива с женска енергия и очарование, с желания за ласки, с романтични стечения на обстоятелствата, със срещи под цъфнали джанки, и любовните трепети ще вземат връх ведно с Пролетта!

Настъпва време, наситено с пролетни трепети, приказна романтика, любовна лирика, магически реализъм и любовна екзалтация. Светът ще бъде обсипан с венерин прашец, разкош и ухание.

Когато е под влияние на зодия Риби, Венера изживява своя пик на „екзалтация“ и разгръща своята енергия в най-силна и положителна степен.

Венера в Риби

Територията на Венера в Риби е приказен оазис на мечтите, в който любовта е сладка, лежерна и рееща се между материалния свят и магическите измерения.

Нежната еуфория на Венера в Риби ще ни направи по-леки и ефирни същества, податливи на висшите вибрации. Венера в Риби ще ни поднесе еликсир за душата, а сродните души отново ще се намерят и слеят в оргазмично цяло…

Когато Богинята на любовта съчетава енергията си с тази на Рибите, естетиката става все по-фантастична, връзките стават все по-силни, чувствата – по-дълбоки, а желанията – неудържими…

Тази космическа комбинация ще има изключително силен ефект върху нас. Тя ще ни помогне да се отпуснем, да отворим сърцата си,  да се доверим, да се влюбим, да осъществим най-скритите си и най-интимни желания…

Най-чувствителните между нас ще бъдат най-силно подвластни на тази енергия, но ще могат и лесно да се изгубят в този красив илюзорен свят, по дизайн на Венера в Риби.

Венера в Риби

Венера в Риби ще насити ефира с любовна магия и нежни заклинания, и ще ни понесе на вълните на един плуващ свят от фантазия, от който ще ни е трудно да се откъснем.

Венера в Риби ще ни настрои творчески, ще повиши духовния ни заряд и ще ни обладае с идеалистични и романтични настроения.  Ще станем по-чувствителни, съчувстващи, смирени, сантиментални… До такава степен, че по-отнесените от нас ще се реят в един измислен, магически свят на мечтания, еуфория, повишени интуитивни възприятия и ескапизъм.

В Рибите има нещо много мистично и илюзорно. Рибите са същества от дълбините – тяхната красота е приказна и омагьосваща. Очарованието на Риби действа романтично. Всичко в тях е нежно и изплъзващо се – като воалите на перките им, като тихата музика на света под водата.

Венера в Риби

Венера в Риби ще ни докосне с нежна любовна вибрация.

Венера в Риби е добра и мила магьосница. Има нещо много дълбоко и истинска в тази космическа комбинация, което ще ни подейства облагородяващо, ще подсили безусловната ни любов или просто ще ни настрои за любов, подкосявайки краката ни, омиротворявайки душите ни…

Рибите управляват последния 12 дом на зодиака, който символизира нашето подсъзнание. С Венера в Риби се подсилва връзката с душата, с интуицията и с Отвъдното. Повишава се вероятността за близки срещи с наши сродни души, връзката минало-настояще-бъдеще може да се материализира в знаци, случват се повече синхроничности и се отварят различни портали в съзнанието и измеренията.

Венера

Като цяло всички ще се усещаме по-чувствителни, по-неориентирани, но и по-спокойни и отпуснати по течението на Венера в Риби.

Много емоции и прозрения могат да излязат на повърхността заедно с този небесен транзит и това ще бъде добър момент, поради изключително благоприятната и мека енергия, с която ще бъдат посрещнати, комуникирани и отиграни.

Не се страхувайте да чувствате и да дадете изява на чувствата си през периода на Венера в Риби, стига да бъдете най-нежния и красив вариант на себе си.

Венера

Планетата на любовта в знака на мечтите ще позволи много хармонични сливания на духовно и материално ниво.

Позволете си лукса да се отпуснете по течението, но бъдете концентрирани в шестото си чувство и в гласа на интуицията си. Те са вашите най-верни водачи сега, когато пролетта подлудява сетивата, а любовта върши чудеса.

Пожелайте си любов, която сте смятали до сега за невъзможно красива и хармонична, защото навлизаме в пределите на венерината приказка, в която всичко е възможно!