frida.bg
Новолуние в Риби

Новолуние в Риби пречиства Океанът в душите ни

На 6 Март 2019, по залез Слънце българско време, ще настъпи Новолуние в най-дълбоко душевния знак на зодиака – зодия Риби. Новолунията носят космическа енергия на пречистване, пробуждане и начало на нов цикъл. Това Новолуние в Риби ще развълнува Океана в душите ни, предизвиквайки вълни на мощен духовен подем, зачевайки цялостна, живителна и подмладяваща трансформация в материалното и в ефирното ни тяло.

Новолуние в Риби

Намираме се в апогея на зодия Риби – знакът, зареден с най-много нежност, чувственост, състрадателност, съзидателност, интуитивност и фантазия, който в момента управлява едновременно енергията на Слънце, Луна и ретрограден Меркурий. 

Рибите са воден и променлив знак, 12-ти и последен от зодиака. Те символизират съюза между двете противоположни течения в живота, пълното завъртане на колелото, приключване на цикъла, въздишката на облекчение и пренасяне в света отвъд, в който илюзията е реалност. С Риби се приготвяме да затворим една страница и да отворим друга.

С Риби се реем из Океана на фантазията и черпим от неговото безкрайно вдъхновение, предизвикваме творецът в себе си и се настройваме за нови житейски сюжети и сценарии. Рибите ще отприщят мечтателя, фантазьора и артиста в нас.

Новолуние в Риби

Новолуние в Риби през Март ще насити ефира с емпатия, свръхчувствителност и женска енергия. Животът ще бъде усетен от мнозина по особен, сюрреалистичен начин, сънищата ще станат ярки и пророчески, ще бъдем по-склонни на мечтания и фантазиране докато будуваме през светлата част от денонощието. 

Въпреки целия този ескапизъм, към който ще ни предразположат Луна и ретрограден Меркурий в знака на Риби, следете за знаците, които ни изпращат Вселената.

Рибите са изключително деликатни и възприемчиви и на това се основава тяхната огромна емпатия. С тяхна помощ ще можем да вникнем както в своите желания, така и в емоционалния и ментален свят на другите.

Космическата енергия ще активира тайните и скрити страни на психиката ни и ще отвори сетивата ни за неща, за които не сме си давали сметка до сега. Нашата свръхчувствителност ще обхване скритите нива на съзнание и ще бъде подкрепена от категорични божествени послания. Ще виждаме синхроничности и ще вървим през магически портали към Истината.

Новолуние в Риби

Най-силният аспект на това Новолуние ще бъде планетарния му съвпад с Нептун.

Невидимата La Luna  ще направи магически-благоприятен аспект с планетата Нептун, която е управител на зодия Риби. Този съвпад на Луна и Нептун в знака на Риби ще предизвика свръхчувствителната ни и романтична душа и ще подсили ефекта на божествено прозрение и изцеление.

Новолуние в Риби

Новолунието в Риби е пефектния момент за пречистване на физическото и ефирното ни тяло

Преди да се отдадем на планирания, визуализации и наричане на бъдещето, както повелява енергията по Новолуние, нека се поставим на паузата на ретроградния Меркурий и да помислим как да направим място на новото. Нуждата от пречистване от всичко старо и затлачващо е посланието на Космоса.

Енергията на ефирните Риби, които са един от най-„чистите“ символи в зодиака,  също изисква от нас да се освободим чрез пречистване на всички енергийни нива и канали. Можем да го направим чрез силата на водата, чрез опрощение и духовно прозрение.

Новолуние в Риби

Новолуние в Риби ще ни помогне да се отместим от сянката на стари неволи и емоционални товари и да разтоварим багажа на душите си. То ще отмие стреса и боклука в телата ни, абсорбиращи отровите на неустойчивия съвременен свят!

Рибите имат невероятно целебна енергия. Всички емоционални и ментални травми, които Рибите ще извадят на повърхността ще получат шанс за изцеление.

Всякакви пречистващи и целебни процедури ще бъдат изключително ефективни в периода на новолунието – детоксикация, медитация, йога, спа, единение с природата, оборка на мислите и чувствата.

Близостта и съприкосновението с вода и водоизточници по Новолуние в Риби ще има вълшебен ефект.

Новолуние в Риби

Водата на планетата ни ще бъде силно заредена с пречистваща сила от Космоса.

По време на Новолуние в Риби тялото трябва да се поддържа максимално чисто и хидратирано. Пийте много вода, правете си пречистващи бани и плувайте. Къпете се с вода и с лунна светлина.

Въпреки, че Луната няма да бъде видима, нейното силно влияние ще може да се възприема с другите ни сетива. Нека го подхраним с вода и свежа храна, която не включва месо и продукти, съдържащи нечие страдание.

Можете допълнително да пречиствате своята домашна питейна вода като я филтрирате и оставите да поседи на открито, за да поеме от лунната енергия. Използвайте я както за пиене, така и за обливане или почистване на участъци от дома, които смятате за важни и сакрални.