frida.bg
той

Знаците, че той (не) е готов за сериозни отношения

Както знаем, мъжкото мислене е много по-различно от женското. Когато става дума за “сериозни отношения” повечето мъже настръхват и са готови да побегнат с 200 километра в час. Не и тези, които са готови за тях. Всичко в мъжкия свят следва своя ход.

Едно по едно. Първо мъжът трябва да си даде сметка, че е готов да премине “отвъд” в отношенията си с жените, но преди това трябва да е постигнал това-онова. В живота си. Решихме да съберем най-важните знаци, по които можем да познаем дали един мъж е готов или не за сериозни отношения с нас. Кои с те?

Той е финансово стабилен

Всеки мъж знае, че трябва да постигне финансова стабилност преди да мисли за сериозно обвързване. Ако неговото финансово положение все още се клати под натиска на обстоятелствата, трябва да знаете, че той има по-важна задача пред себе си, отколкото да гради връзка. Той първо трябва да изгради основите под краката си. Едва тогава е готов да продължи нататък.

Той държи на думата си

Няма нищо по-показателно за това дали един мъж е готов за обвързване или не от това дали се е научил да държи на думата си. Това показва дали е отговорен, лоялен, дали може да ви предложи сигурност и стабилност като двойка.

Няма значение колко е влюбен един мъж. Ако не държи на обещанията си и на думата си, той не е готов за сериозна връзка и няма какво да му се сърдите. Просто си направете правилните изводи с време!

Той се е налудувал

Ако мъжът до вас не се е налудувал достатъчно вероятно това стои в ума му и го кара да отстъпва назад всеки път, когато искате да преминете нататък.

Той може да е на етап “проба и грешка” в отношенията си с жените или на етап “готовност за нещо повече”.  Това е един от знаците, по които можем да разберем дали е готов за обвързване или не.

Той знае да печели и губи

Ако той е на фаза “доказване” вероятно за него цел номер едно за него е да спечели. На всяка цена. Това поведение включва съревнование, агресия, амбиция и упорито преследване на … това, което иска. Истината е, че мъжът трябва да си докаже, че МОЖЕ.

Той трябва да пробва, да се научи да печели и губи. Едва тогава, когато е готов да приеме и едното, и другото той е постигнал онази фаза в живота си, когато е готов да се установи, да се успокои и евентуално да създаде семейство.

Той е в мир със себе си

Животът е низ от радост и тъга, от усмивки и недоразумения. Мъжът, който е емоционално зрял и готов за сериозни отношения е научил своите уроци, достигнал е до прозренията си за живота и е установил истински мир със себе си.

Той е заровил томахавките на конфликтите с родителите си, може да запази самообладание в кризисна ситуация и да внесе спокойствие в живота ви дори само с присъствието си. Е, ако имате такъв мъж, ценете го, защото е истинска рядкост!