frida.bg
сигнали

5 „особени“ сигнали, че той е готов да се обвърже

Много често като жени искаме да знаем какво се случва в главата и сърцето на мъжете, с които се виждаме от известно време. Просто временно увлечение ли е това или нещо повече? Той иска ли да се обвърже или просто иска да си прекарате добре известно време?

Истината е, че ние, жените, много по-бързо от мъжете добиваме представата дали виждаме един мъж като временна среща или нещо повече. Ние сме много по-дълбоко свързани с емоциите си и, да, влюбваме се по-бързо от мъжете. Това несъвпадение е склонно да ни извади от баланс, защото често води до ситуация, в която не сме сигурни какво се случва отсреща, нали?

Как да разберем дали мъжът, с когото се виждаме, иска да се обвърже с нас? Кои са онези малки особени сигнали, с които той издава какво се случва в него, често преди и сам да е осъзнал това?

Той започва да спори за „странни“ неща

Couples

Когато мъжът иска да премине нататък, но все още не го осъзнава, често започва да спори за безсмислени на пръв поглед неща. Например, за това кой е най-здравословният начин да приготвяш пържените си яйца или кое е най-доброто образование, което би искала да имаш за децата си. да, неродените деца, разбира се!

Може би отминавате тези малки „странности“ и не им обръщате специално внимание, но това е един от начините, по които мъжете несъзнателно ни пробват как ще реагираме, как ще се справим с разминаването на мненията си, можем ли да решаваме проблеми. Защо го прави? Просто е, прави го, защото му пука за вас и вече е започнал да си представя бъдещето ви заедно. Инак не би си правил труда да спори, не мислите ли?

Той иска да организирате пътуване заедно

Естествено става дума за по-далечно пътуване, което изисква организация, а не спонтанно отскачане до съседния град. Далечните пътувания предполагат обвързване. Става дума за планиране, купуване на общи билети, запазване на нощувки и т.н. Никой мъж не би се заемал с организацията на по-далечно пътуване ако не държи на вас.

Най-малкото подобен тип пътувания предполагат, че ще заедно и след 1-2 месеца, нали? От друга страна, той вероятно иска да ви види в друга светлина. Как ще реагирате в различна от типичната ви ситуация? Как се справяте с несигурността? С напрежението, които съпътстват всяко пътуване в неизвестното? А не е ли любовта най-неизвестното пътуване, което сте на прага да поемете заедно?

Той ви запознава с приятелите си

Couples

Може би това ви се струва в реда на нещата и не обръщате внимание на този жест, който обаче казва много повече. Ако един мъж ви запознае с приятелите си, роднините си и промени статуса си в социалните мрежи с „обвързан“ – това е 100% знак не само, че е готов, а че вече е обвързан с вас.

Не е нужно да ви го е казал с думи, то проличава в поведението му и в това, което прави. Само помислете, ако той открито ви представя като своята приятелка, това означава, че е готов да премине на следващото ниво с вас, а именно пълната отдаденост.

Той ви споделя нещо, което не е казвал на никого преди

Мъжете, както знаем, са много по-затворени в емоционален план от жените. Затова ако един мъж ни разкрие нещо, което не е казвал на никого преди това е знак, че ни се доверява напълно, а този знак не е за подценяване. Може да става дума за заболяване, тайна или нещо друго. Каквото и да ви споделя, то е защото е готов да се отвори за вас на много по-дълбоко ниво и вече започнал да го прави.

Разкриването на тайни предполага, че се поставяме сами в уязвима позиция, а това е важен момент. Трябва да оправдаем доверието му. Точно това иска да разбере той – дали можем да удържим тази интимност, дали можем да оправдаем доверието му, дали можем да се отворим за него?

Истината е, че ако един мъж е готов да се обвърже с нас ние ще го усещаме. Няма да имаме съмнение. Той ще направи всичко по силите си, за да се чувстваме спокойни, да се чувстваме щастливи. И обратното, ако той не иска да се обвърже с нас ще изпитваме много съмнения, несигурност, притеснение. Ще имаме много неизвестни.

Понякога мъжете разбират по-бързо, друг път – по-бавно дали са готови да се обвържат или не. Нека наблюдаваме знаците и да им дадем време да премислят нещата. Да, този процес отнема много повече време при мъжете, отколкото при жените. Затова е важно да бъдем разбиращи, приемащи, осъзнати, но и умни. Ако срещу себе си имаме мъж, който не е готов на нещо повече, решението е в нашите ръце, в ничии други…

Снимка на корицата: Wyatt Fisher