frida.bg
Най-щастливият момент в годината

Най-щастливият момент в годината!

На 26 Ноември 2018г. се случва забележително космическо събитие от голямо астрологично значение! Днес  аполоновият покровител Юпитер се среща с покровителя на небесата – нашето животворно Слънце. Срещата между двете най-големи тела в Слънчевата ни система ще се осъществи в знака на смелия и късметлийски Стрелец, олицетворяващ висшите цели, щастието и богатството в живота ни. Тя ще бележи един от най-значимите моменти в годината и ще ни дари с благословията на Космоса.

На 26 Ноември, космическата карта се нарежда по оптимално благоприятен начин като в символичен обред, който ни посвещава в прехода към по-светло бъдеще. Тази небесна конфигурация не само ще ни подари страхотен шанс за успех, но ще отвори очите ни за най-добрите варианти, според които можем да подредим живота си занапред!

Днес Слънцето, този символ на Егото и жизнената ни сила, който в момента се подвизава в знака на Стрелец, среща Юпитер – най-голямата планета в Слънчевата система и олицетворение на изобилието в живота ни. Тази планетарна комбина се случва веднъж на всеки дванадесет месеца и астрологията я тълкува като изключително щастливо събитие.

Слънце и Юпитер в Стрелец

Съвпадът на  Слънцето с Юпитер в Стрелец е знак за височайшо присъствие в ефира, носещо изобилие от богатство и късмет.

Юпитер в своя роден знак Стрелец увеличава десетократно силата си, а в комбинация със Слънцето, мощта му обещава да се разгърне по най-благоприятния възможен начин. Заедно, те ще осветят пътя ни, ще ни благословят не само с късмет, но и с мъдростта да прогледенем за истината и да се възползваме максимално от обстоятелствата.

Тандемът Слънце и Юпитер в Стрелец носят важно и революционно космическо послание, с което ни предизвикат да поемем риска да бъдем най-автентичния вариант на себе си. За това – свалете маските и разкрийте своята уникална същност в този момент на истина.

Слънце и Юпитер в Стрелец

Забравете за маските и за преструвките, и покажете на Вселената какво точно искате!

Надеждата и оптимизма, които ще усетим в този период ще ни помогнат да осъзнаем своята истина, ще ни покажат как да постигнем желанията си с лекота и как да опазим постигнатото, за да продължим да му се радваме през годините.

Слънце и Юпитер в СТрелец

Днес Космосът ни дава шанс да се почувстваме свободни да осъществим мечтите си.

В този благословен от небесата ден, помислете за всичко онова, което имате като даденост и за всичко останало, което сте постигнали единствено благодарение на себе си. Пълната част от вашата чаша може да се окаже много повече от това, което сте очаквали.

А колко още може да поеме вашата уникална чаша!

Предизвикайте своя миг на пълно щастие – потърсете го, осъзнайте неговия източник и си вдъхнете смелост да го превърнете в реалност от изобилие!