frida.bg
Пълнолуние в Близнаци

Пълнолуние в Близнаци свързва минало, настояще и бъдеще

Луната постига енергийните си апогеи по време на пълнолуние. На 23 Ноември в 7:40 българско време, докато Венера бавно се завръща от своето пътешествие сред Отвъдното, а ретрограден Меркурий дърпа юздите ни, за да изравним крачки с нея, пълната Луна ще изгрее в многоликия знак на Близнаци, оформяйки все по-ясно в нас зрънцето на новото ни Аз – плод на нашето минало, настояще и бъдеще.

Пълнолуние в Близнаци

Ще усетим промяната първо под формата на раздвоение.

Ще се разцепим на две половини, всяка от които ще дърпа съзнанието и чувствата ни със силата на гравитацията към себе си. Дори и да няма болка, ще усетим това раздвоение като кулминация на това своеобразно изпитание, наречено 2018 година.

Ще бъде тествана нашата способност да намираме истината в раздвоението, търсейки правилните избори тогава, когато всичко ни се струва едновременно грешно и правилно.

За много от нас тази година беше олицетворение на турбулентността. Чувахме го в новините, виждахме го в непознатите погледи по улиците и го усещахме в невидимите диаграми на сърцата си…

Усещахме тази турбулентност в срещите и сбогуванията си през изминаващата година и продължаваме да я усещаме.

Подобни преживявания на разкъсване, раздвоение и сглобяване пъзела на сърцето ни отново и отново, неминуемо ни карат да се питаме кое е истински важно за нас.

Кое е същественото, без което не искаме и не можем?

Пълнолуние

Нека по време на това пълнолуние си дадем сметка за всичко онова, което има истинско значение за нас и да се опитаме да не го забравяме!

За да завършим процеса на своето прераждане, току-що кулминирал под знака на трансформиращия Скорпион, ще трябва да срещнем двата противоположни полюса на нашата същност някъде по средата и отново да сглобим своята завършена цялост. Да оформим  новото си ревитализирано Аз като свързващо звено между минало, настояще и бъдеще. Без болка, без съмнения и без противоречия.

Пълнолуние в Близнаци

Пълнолуние в Близнаци на 22-23 Ноември 2018 ще ни накара да видим нещата в техния пълен спектър и разнообразие.

Луната ще изгрее ярка и пълна в многоликия знак на зодия Близнаци, осветявайки нещата в няколко перспективи.

Пълнолунието ще ни даде възможност да видим всички възможни алтернативи и да преценим вариантите си за избор.

Настоящото пълнолуние в Близнаци ще бележи точката на пресичане на нашето Слънце с най-голямата планета на Слънчевата ни система – ефервесцентния гигант Юпитер!

Слънцето и Юпитер ще се срещнат в знака на Стрелеца под акомпанимента на пълнолуние в Близнаци. Както Близнаци, така и Стрелец са силно енергизиращи знаци, които умеят да се радват на живота в неговата пълнота – любопитни, търсещи, вдъхновяващи и позитивни.

Пълнолуние в Близнаци в период на ретрограден Меркурий и Юпитер в Стрелец, и на Слънце, също преминаващо от дълбокия Скорпион към необятните перспективи на прицелващия се кентавър, ни приканва да обмислим вариантите на своето преображение,  да помечтаем за новото, което ни очаква и да се подготвим за важни решения, свързани с бъдещето.

Пълнолуние в Близнаци

Ще усетим това пълнолуние и в засилване въздействието на останалите ключови планетарни транзити през този период.

Луната в Близнаци ще насочва дъха и действията ни към балансиране на енергиите. Дишайте дълбоко, обмисляйте и пристъпвайте внимателно към всяко едно действие!

Близнаците са управлявани от планетата на комуникациите – Меркурий. В момента Меркурий е ретрограден в знака на Стрелец, за това –  бъдете осъзнати в думите и в действията си. Говорете без заобикалки. Комуникирайте дипломатично и интелигентно. Бъдете мили и внимателни към себе си, и към околните.

Войнът Марс се намира в ефирния знак на Риби. Марс ще ни предизвика за духовна битка със себе си и ще ни накара да усетим нещата със сърцето си, и с цялото състрадание на което сме способни. Бъдете меки, деликатни и готови за прошка.

Нептун е ретрограден също в знака на Риби. По време на пълнолунието той ще ни залее с фантазия и ефирни образи от други светове, а ние ще трябва да ги интерпретираме едновременно вдъхновяващо, красиво и правдиво. Макар приятна и възбуждаща творческото ни въображение, така поставена, задачата може да бъде леко объркваща.

Моментът е идеален да се настроим на честотите на Космоса, да се вслушаме в сърцето си  и да си дадем сметка за това как си представяме своето бъдеще.

Пълнолуние в Близнаци

Целта на настоящото пълнолуние в Близнаци е да освети и оплоди нашето преображение.

Какво ще оставим в миналото и кое ще декларираме като свой най-ценен багаж през  митницата на бъдещето – това са темите, които ще постави днешното пълнолуние в Близнаци.

Какво ще запазим от старото си Аз и как ще го обогатим чрез всичко ново, което научихме през тази размирна и ретроградна 2018 година зависи само от нас. Пълнолуние в Близнаци ще поднесе алтернативите, но финалният избор остава в наши ръце!

Решения, свързани с темата за нашето ново, трансформирано Аз, ще се оформят в хода на следващите две седмици. Пълнолунието е генерална репетиция преди да заявим своето преображение и да ударим печата на новата си дестинация.

Доверете се на Космоса, забавете темпото, погледнете на нещата отгоре – от перспективата на Луната!