frida.bg
Юпитер в Стрелец

Юпитер в Стрелец предвещава година на изобилие за всички зодии

От 8 Ноември 2018 до 3 Декември 2019 година, планетата на експанзията и благосъстоянието Юпитер ще бъде в родния си знак Стрелец, потапяйки целия зодиакален спектър в своя океан на изобилието. Подобно всяка една планета в родния си знак, Юпитер у дома в Стрелец ще разгърне аурата си на максимум и ще озари пространството около нас със своята благословия.

Почувствайте растящият космически ентусиазъм и се прицелете  нависоко. Предстои ни 13-месечен период на Юпитер в Стрелец, който ще ни вдъхновява и зарежда да разгръщаме потенциала си, да разширяваме съзнанието си, да осъществяваме целите си пълноценно и успешно.

Юпитер в Стрелец

Силата на всяка една планета се мултиплицира десетократно в период на транзит през знака, който управлява и всички ние по един или друг начин вече усещаме могъщата енергетика на нежния гигант Юпитер, насочващ стрелите на късмета си право в целта!

Юпитер в Стрелец ще активира висшите ни разум и съзнание, ще насити ефира с приключенски дух, ще донесе щастливи стечения на обстоятелствата, ще ни зарадва с печеливши рискове и страхотни попадения!

Юпитеровият цикъл трае 12 години, а последния път, в който усетихме неговия климакс в Стрелец беше в периода 2006-2007 година.

Спомнете си с какво свързвате лично за себе си този период. Какво направихте и какво убягна от полезрението на желанията ви тогава? Как се възползвахте от юпитеровия рог на изобилието, който ви предложи Космоса, регистрирахте ли го изобщо или по някаква причина дори не му обърнахте внимание…

Защото през следващите 13 месеца, съдбата може да ви дари с втори шанс да осъществите мечтите си!

Юпитер в Стрелец

На 8 Ноември, най-голямата планета на Слънчевата ни система излезе от дълбините на Скорпиона, където се подвизаваше през последната година, разкривайки дълбоките, тъмни и скрити страни на човешката ни същност. Но след тъмнината идва ред на светлината и през следващия период, заедно с Юпитер ще излезем на светло и ще  усетим контраста заслепяващо.

Ще се издигнем скоростно към висините на целите и желанията си, преобразявайки тъмата в светлина, тревогите – в оптимизъм, пустошта – в изобилие.

Колкото по-надълбоко сме се били потопили с Юпитер в Скорпион, толкова по-нависоко ще излетим с Юпитер в Стрелец.

През точния мерник на своя оптимален знак – зодия Стрелец, Юпитер ще разкрие светлата страна на съзнанието и стремежите ни, и ще ни накара да повярваме, че всичко е възможно!

Юпитеровият рог на изобилието под знака на Стрелец има по много за всички. Всяка една зодия ще опита от този космически пай на късмета! Вижте какво ще ви донесе Юпитер в Стрелец според зодията, асцендента и знака, в който се намира Луната в наталната ви карта:

 

Юпитер в Стрелец

Овен

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Овен в сферата на висшето съзнание, комуникациите и пътуванията.

Отворете се за нови перспективи и дестинации, почерпете от жадуваната свобода и се отдайте на приключения!

 

Юпитер в Стрелец

Телец

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Телец в сферата на интимния живот и споделените ресурси.

Насладете се на изобилието, за което жадува сърцето ви, поемете риска да обичате и да бъдете обичани, отдайте се на партньорство, което ви мотивира и стимулира вярата ви в себе си!

 

Юпитер в Стрелец

Близнаци

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Близнаци в сферата на договорните отношения и партньорствата.

Очаква ви оптимистично настроение, щастливи попадения и просперитет във връзки от различно естество, насладете им се!

 

Юпитер в Стрелец

Рак

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Рак в професионалната и здравословната сфера.

Настройте съзнанието и тялото си на високите честоти, които ще преобладават през този период и усетете какво е да си истински жив и мотивиран!

 

Юпитер в Стрелец

Лъв

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Лъв по отношение на творческата дейност, любовта и забавленията.

Отпуснете душата си и почувствайте подмладяващия прилив на енергия. Бъдете олицетворение на надеждата и вдъхновение за околните.

 

Юпитер в Стрелец

Дева

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Дева в сферата на дома, емоционалната сигурност и семейните придобивки.

Отворете сърцето си и му подарете мечтания дом, в който да разгърне красотата и магията си.

 

Юпитер в Стрелец

Везни

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Везни в сферата на общуването, побратимяването и близките родствени връзки.

Време за завръщане към корените на общността. Дошъл е и моментът да бъдете отново чути, разбрани, оценени и приобщени!

 

Юпитер в Стрелец

Скорпион

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Скорпион в сферата на ресурсите и самооценката.

Човек се чувства най-добре в собствената си кожа и стихия – там се крие и вашият успех през този период, в който ще заздравите старите си рани, ще се стопи всяка неувереност, ще  се повиши самочувствието ви и успехът няма да закъснее!

 

Юпитер в Стрелец

Стрелец

Юпитер в Стрелец носи съдбовен късмет, изобилие, личностно разрастване и цялостен успех на зодия Стрелец.

Напълнете сърцето си с вяра и оптимизъм, защото това е вашето време за грандиозни успехи и осъществяване на най-висшите ви цели, скъпи Стрелци. Посрещнете достойно моментите, в който се сбъдват мечтите ви!

 

Юпитер в Стрелец

Козирог

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Козирог във всичко, което извира от вътрешния им мир, въображение и подсъзнание.

Разровете надълбоко в себе си, сондирайте дълбините на съзнанието и психиката си, за да стигнете до вярата, до прошката и вътрешното си изцеление.

 

Юпитер в Стрелец

Водолей

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Водолей в сферата на мечтите, приятелството и чувството за принадлежност към големи общности.

Дайте глас на желанията и стремежите си в този период на всеобщ подем, усетете топлината на свързване с цялото и поемете своя дял от общото благо.

 

Юпитер в Стрелец

Риби

Юпитер в Стрелец носи изобилие, късмет, разрастване и успех на зодия Риби в сферата на личния авторитет, отговорности и постижения.

Изплувайте на повърхността и си поемете дълбоко дъх заедно с изобилието, което съдбата ви е приготвила под формата на заслужено признание, финансови стимули и духовно обогатяване.