frida.bg

Любовна астрология: какво търсите в любовта (телец, дева, козирог)?

Любовта е магия! Освен това, тя ни помага да разширим себе си и да видим света от напълно нова перспектива. Не е случайно, че всеки от нас търси нещо специфично у другия. За това има реална причина. Търсим в другия това, което имаме в себе си, но още не сме реализирали. Това е т.н. позитивна проекция. Любовна астрология или астро психология? Базираме се на наталната карта, за да разберем малко повече за това какво търсим в любовта. Но най-вече, какво търсим в себе си чрез него!

Започнахме с огнените знаци – овен, лъв и стрелец, а сега продължаваме със земните: телец, дева и козирог. От върха на бръснача се спускаме към стабилната плоскост на земята и нейните представители, които имат свое виждане за нещата. Какво търсят в любовта и кой може да грабне сърцето им? Е, предупреждаваме ви, че това не е лесна задача. Сърцето на земен знак се печели трудно, но завинаги. И наистина си заслужава!

Телец: СРЪЧНОСТ

Да, телците са практични създания и харесват, когато партньорът им е сръчен както с ръцете, така и с житейските си решения. Жената телец е предвидлива и цени чисто мъжките качества. Тя иска да знае, че мъжът до нея може да поправи климатика, да нацепи дърва за камината и да уреди практичната част на живота. Просто, защото тя го умее толкова добре!

Какво говори това за вас? Това, че сте представител на зодия телец говори повече от думите – вие можете да правите много неща и то добре. Имате нужда от човек, който резонира на вашите умения. Склонни сте да правите всичко сами, просто защото знаете, че можете. Но внимавайте! Това може да доведе до претоварване с отговорности, които ви тежат. Научете се да делегирате задълженията си в любовта. Неслучайно любовта е за двама!

Дева: ЛИДЕРСКИ КАЧЕСТВА

Жената дева е роден лидер и търси същото в партньора си. те държат на равенството и в същото време имат нужда от човек, който притежава силни лидерски качества и вътрешна сила, която е готова да подчинява. Жената дева се възхищава на мъж, който има принципи, вътрешен интегритет, цели. Мъж, който посвещава енергията си на нещата, в които вярва и се стреми да постигне промяна не само за себе си, но и за обществото.

Какво говори това за вас? Със сигурност партньорът ви е огледало, в което се оглеждат собствените ви идеали. Вие умеете да виждате най-добрите решения и стратегии, а лидерските ви качества са несъмнени. Но кой ще носи лидерските панталоните във връзката ви? Това е дилема, на която трябва да си отговорите сами!

Козирог: АМБИЦИЯ

Представителите на зодия козирог са известни със своята амбиция, с която подхождат към работата, любовта и живота! Именно за това те търсят и се възхищават на същото нещо в партньора си. За тях това е двигателят, който кара нещата да се случват. А повярвайте, козирогът има нужда нещата да се случват на практика! Жената козирог няма нужда от мъж, който ще й сваля звезди и ще й говори с часове за плановете си за бъдещето. Тя иска мъж, който ще направи това, което е решил и ще й покаже готови резултат!

Какво говори това за вас? Със сигурност цените материалната страна на идеите. Готови сте да осъществите всичко, което си намислите и то с лекота. Искате да виждате същото и у партньора си. Склонни сте, както и телците, да правите повече неща, отколкото е нужно. Имате амбицията, имате вътрешния устрем да постигате успехи – това е факт! Но също така имате склонността да се главозамайвате с тази част на живота и да забравяйте, че сте деца не само на майката земя, но и на любовта!