frida.bg
Ноември и зодиите

Ноември 2018 настройва на високи вибрации всички зодии: Част 1

Месец Ноември 2018 ще бъде по своему революционен. Всички ще бъдем под въздействието на мощни планетарни транзити. Заедно с тях ще се променя и енергетиката на нашето ежедневие – трайно и позитивно. В подобни моменти Вселената изисква от нас да бъдем максимално осъзнати и премерени, и едновременно с това да не преставаме да се радваме на най-висшето благо – способността да обичаме и да бъдем обичани. Как да осъществим такава безкръвна революция в ежедневието и в личния си живот? Всяка една от зодиите ще си зададе по различен начин този въпрос и всеки ще намери своя автентичен отговор според своята собствена ситуация и истина.

Този Ноември всички ще имаме прекрасната възможност да се свържем отново със своята истина на енергийно ниво.

Ноември и зодиите

Опитайте се да си представите чувството на мигновено прозрение, на просветлиение, като шесто чувство за Истината. За такова усещане се изисква известен фокус и концентрация. Интуицията вирее във вътрешността на съществото ни и говори тихо, трябва да си създадем условия да я чуваме от време на време.

Месец Ноември ще бъде извънредно трансформиращ и активен. Ще има важни космически намествания, много позитивна енергия и звездопад от мигове на прозрения.

Усетете как тези моменти на кристална яснота се download-ват на вашия компютър, така че да имате време да ги разглеждате и осмислите на спокойствие и насаме.

Революционната енергия на този Ноември определено ще позволява да мечтаем  и действаме смело, и всички ние ще изживеем нашите моменти на „Аха!“ този месец. Много ще успеят да преместят блокадите пред себе си и да си отворят път към нов начин на живот, изпълнен пълнота и завършеност.

Ноември ще бъде месец на големи избори и промени. Може да не изглежда винаги така отвън, но вътре в нас нещо радикално и окончателно ще се промени този месец.

В моменти на масирани промени винаги е препоръчително да бъдем по-внимателни към себе си и околните. Търпението е ключово. Придържайте се към своя път, търсете своите отговори и своята истина. Фокусирайте се в себе си и близките си. Изцелявайки себе си, ефектът ще се мултиплицира отвътре-навън.

Истината за всеки е различна, но енергията е винаги във високите нива на вибрациите. Когато я открием в себе си, важно е да комуникираме деликатно своята истина, съобразявайки се с другите. Да съумеем да я изкараме навън като свой личен опит, вместо като изискване или обвинение към другите. Така поддържаме вибрациите си високи и балансирани.

Месец Ноември 2018 ще донесе шанс за всички зодии на завибрират на честотата на своята истина.

 

Ноември и зодиите

Овен

Докато Слънцето се подвизава в Скорпион, Овенът ще се изпълва с вътрешен плам, чиято външна изява ще подпалва всички аспекти на връзките и общуването му – интелектуални, сексуални, финансови. Когато Слънцето влезе в огнения знак на Стрелеца, Овенът ще почувства прилив на допълнителна енергия за приключения. Внимание ще изисква ретрограден Меркурий – обуздайте конете и обмислете добре ходовете си.

Пълнолунието на 23 ноември ще освети важна информация. Оглеждайте се за знаците на съдбата около края на месеца и бъдете в бойна готовност за действие в началото на следващия месец.

 

Ноември и зодиите

Телец

Бикът със златни рога набира сила и мотивация с излизане на Венера, негова водеща планета, от ретроградния й цикъл след 16 Ноември. Но до тогава има още малко време и Телецът трябва да съумее да прояви още малко търпение, особено в емоционалните изблици и в личните отношения.

Ключът към успехът този месец е търпение, здрав сън и добра храна. Но какво по-хубаво за един Телец от последните две, ще преглътне и третото!

С навлизане на Юпитер в Стрелец, очаквайте добрият късмет да навести личния и финансовия ви живот. Имате стари сметки за уреждане и в двете сфери, но успехът ще ви съпътства  през следващата година и половина поне.

 

Ноември и зодиите

Близнаци

Много промени, които ще стартират този Ноември очакват Близнаците.

Юпитер ще активира зоната на партньорствата при Близнаците и ще благослови връзките и ще отвори нови възможности за сериозни свързвания, кооперации и професионални повишения през следващите 13 месеца.

Средата на Ноември, управляващата планета Меркурий ще стане ретроградна, а малко по-късно през месеца ще се сблъсква с Марс и ще срещне Слънцето в края на месеца – вълнуваща, но доста активна и енергийно наситена програма за една ретроградна планета. Внимавайте с Егото!

Пълнолуние в знака на Близнаци ще увенчае месеца с климакс на интимно ниво.

 

Ноември и зодиите

Рак

Раците си умират за вълнения и този месец ще ги завихри в стихията им на най-емоционалните измежду зодиите.

Започвате емоционалната буря с вътрешна буря, предизвикана от Новолуние в Скорпион на 7 Ноември. Целият скорпионов цикъл напоследък ви действа много дълбоко и секси, интегрирайки вашата сексуалност с вашата креативност. Но енергията ще е особено приказна около Новолунието, което ще има много силен ефект върху Раците.

Започвате и добро начало в професионален план с навлизане на Юпитер в зоната на Стрелеца.

Директна Венера ще ви въодушеви и мотивира, но по време на пълнолунието ще сте вече изтощени. Починете се малко преди края на месеца, когато ви очаква една прекрасна новина!

 

Ноември и зодиите

Лъв

Новолунието в началото на месеца ще настрои Лъва минорно и носталгично, той ще бъде необичайно тих. Но всички знаем, че притихнал, Лъвът се готви за скок!

Всъщност – това е прекрсен момент за изцеление на вътрешните ви рани. Целият сезон на Скорпион ви действа дълбоко емоционално и ще бъде добре да се спрете малко и да се взрете в себе си за повече яснота. Внимавайте с Нептун, който може да ви подейства илюзорно или параноично. Настройте се на високи вибрации.

Сезона на Стрелеца, който ще настъпи през последната седмица на месеца ще хармонизира с огнената лъвска енергия и ще активизира Лъвовете да се проявят в истинския си блясък. Нека внимават само с ретроградния Меркурий, заради който в прекалената си самоувереност могат да бъдат разбрани погрешно. Ключът и тук са прояви като търпимост, деликатност и мъдрост.

Покажете, че сте способни да се държите като истински Лъвове!

 

Ноември и зодиите

Дева

Девите влизат в месец Ноември заети с активна и сериозна комуникация. Това е добре, защото само след 2 седмици Меркурий става ретрограден и нещата отново ще бъдат на пауза поне до 6 Декември.

С влизането на Юпитер в Стрелец очаквайте нещо голямо и хубаво да се случи в семейството. Дали ще се преместите да живеете на по-добро място или семейството ви ще се увеличи с още един член още не се знае, но вие се подготвяте енергийно за промяната.

Съвпадът на Слънце, Меркурий и Юпитер в края на месеца ви носи страхотна новост!

Везни – Риби