frida.bg
Ноември и зодиите

Ноември 2018 настройва на високи вибрации всички зодии: Част 2

Месец Ноември 2018 ще бъде по своему революционен. Всички ще бъдем под въздействието на мощни планетарни транзити. Заедно с тях ще се променя и енергетиката на нашето ежедневие – трайно и позитивно. В подобни моменти Вселената изисква от нас да бъдем максимално осъзнати и премерени, и едновременно с това да не преставаме да се радваме на най-висшето благо – способността да обичаме и да бъдем обичани. Как да осъществим такава безкръвна революция в ежедневието и в личния си живот? Всяка една от зодиите ще си зададе по различен начин този въпрос и всеки ще намери своя автентичен отговор според своята собствена ситуация и истина.

Този Ноември всички ще имаме прекрасната възможност да се свържем отново със своята истина на енергийно ниво.

 

Овен – Телец

 

 

Ноември и зодиите

Везни

Започвате месеца в ситуация на ретроградна Венера, която е ваша управляваща планета и в момента приключва ретроградния си цикъл във вашия знак. Сложно! Не се чувствате много в кожата си. Всички ваши любими неща в живота като любов, секс, красиво обкръжение и глезотии са в спад, а вие сте уморени и леко изнервени.

Но Ноември е тук, за да ви зарадва! Още през първата седмица ще бъдете приятно изненадани с нещо от интимно или професионално естество. И двете сфери са от топ-важност за вас, въпреки, че държите повече на личните отношения, отколкото на парите! Но сега имате нужда и от двете, и звездите са благосклонни.

Когато Меркурий стане ретрограден, а Венера възроди директния си ход – бъдете щастливи да посрещнете светлата страна на любовта, но и достатъчно разумни да внимавате с комуникацията и да намалите темпото.

 

 

Ноември и зодиите

Скорпион

Скорпионите са особено чувствителни и раздразнителни през последно време, а сега са и рожденици. А сезонът на Скорпиона не случайно кореспондира с най-магическото и свръх-естествено време в годината. Докато другите празнуват Хелоуин и Задушница, Скорпионите плануват рождените си дни.

Периодът е интензивен във всяко отношение, и едновременно с това – ретрограден. Венера започна ретрограден цикъл в знака на Скорпион и все още е ретроградна във Везни. Енергията и гледната ви точка кардинално се променя. Скоро може да откриете нещо важно и скрито за себе си!

Новолуние в Скорпион ще ви освежи и въодушеви, а новият транзит на Юпитер в Стрелец ще ви донесе късмет във финансите през следващата година и половина.

Честити да сте!

 

 

Ноември и зодиите

Стрелец

Ноември не само ще открие сезона на Стрелеца, но също ще Посрещне планетата на експанзията и късмета във вашия роден знак!

От началото на Ноември 2018 до края на 2019 година ви очакват невероятни неща! Ако някой вече е усетил Истината и е тръгнал по правилния път – то това сте вие, Стрелци!

Да поддържаш високи вибрации изисква силна енергия и постоянство. Набирайте инерция и едновременно с това пазете баланса, и нещата ще се подреждат от само себе си.

На емоционално ниво през Ноември ще рефлектирате върху това какво означават за вас домът и семейството. В края на месеца, съвпадът на Слънце, Меркурий и Юпитер ще донесе невероятна възможност за Стрелците!

 

 

Ноември и зодиите

Козирог

Започвате Ноември с Новолуние, което отваря нов период за социалния ви живот. Ще има промени, свързани с дома и семейството, които не са новост, но ще бъдат финализирани.

Юпитер влиза в Стрелец, където не е бил от 2007 и ако се чудите какво означава това за вас, върнете се назад във времето и си преговорете уроците от този период. Може да видите неща, за които тогава сте били слепи или още не сте били узрели.

Възползвайте се от ретроградния цикъл на Меркурий за да си починете, да се наспите и да заредите батериите на по-високи честото и да се балансирате с външната среда. В края на месеца ще имате шанс да се проявите и да бъдете по-продуктивни.

 

 

Ноември и зодиите

Водолей

Водолеите са преуморени, но могат да заредят батериите и да се подготвят за високите вибрации на месеца около Новолунието на 6-7 Ноември. Стартирайки новия лунен цикъл в знака на дълбокия Скорпион ще им даде време да се изолират и да се отдадат на любимите си занимания. Бъдете креативни и ако въобще се предадете на импулса за работа – хвърлете се в нея с творчески ентусиазъм.

Отдайте се на ретроспекция и не изпускайте онзи миг на просветление, който може да ви осени в началото на месеца. Вслушвайте се в това, което се говори и става около вас, но също слушайте и интуицията си. Важна информация, която ви е липсвала досега ще излезе на показ.

Периодът ще ви промени коренно и радикално. Скоро ще поемете по нов път и ще усетите прилив на нов вид енергия в себе си, която много ще ви хареса. От момента, в който Юпитер започва транзита си през Стрелец, за вас започва период, в който значително ще разширите социалния си кръг и изяви.

 

 

Ноември и зодиите

Риби

Ноември 2018 ще донесе мощен изблик на енергия за Рибите.

Още в началото на месеца, с Новолуние в близкия воден знак на Скорпиона, Рибите ще плуват във свои води и ще се отворят за нови изяви и възможности.

6 Ноември ще бъде особено силно зареден момент, наситен с креативна енергия и ще активира порива ви да израснете и да надскочите сами себе си.

Рибите може да са най-флуидната зодия, но те със сигурност имат своите граници. През Ноември Рибите ще добият пълна яснота относно своите лимити и наличности, а това ще им даде невероятна перспектива за постигане на реални цели. Те ще съумеят да направят чудеса само с това, с които разполагат за момента, и ще покажете на себе си и на света своята уникална сила и очарование!

Юпитер – най-голямата и позитивна планета на Слънчевата система, и управител на зодия Риби, наред с Нептун, влиза в нов цикъл под знака на Стрелец. Новият Юпитер ще благослови сектора на професионалните изяви и популярността при Рибите за цяла година напред!

Рибите ще се пробудят за любовта и чувствеността в живота заедно с края на венериния ретрограден цикъл на 16 Ноември, и спокойно ще се отпуснат сред романтиката на отдавна бленувани мигове на интимност и отдаване. Нищо, че Меркурий на свой ред ще стане ретрограден. Моментът е идеален за временно оттегляне и зареждане на батериите с най-високите вибрации – тези, които отекват в нас, когато усещаме силата на любовта и свързването.