frida.bg
любовта

Любовна астрология: какво търсите в любовта, според зодията?

Любовта е магия! Освен това, тя ни помага да разширим себе си и да видим света от напълно нова перспектива. Не е случайно, че всеки от нас търси нещо специфично у другия. За това има реална причина. Търсим в другия това, което имаме в себе си, но още не сме реализирали. Това е т.н. позитивна проекция. Любовна астрология или астро психология? Базираме се на наталната карта, за да разберем малко повече за това какво търсим в любовта. Но най-вече, какво търсим в себе си чрез него!

Започваме с огнените знаци: овен, лъв и стрелец. Те безспорно ценят страстта във всичките й проявления. Животът трябва да се живее с пламъци, както и любовта. Огнените знаци търсят партньори, които са достатъчно смели да изгорят в жаравата на страстта им. Те ценят партньори, които са независими и практични, но в същото време притежават приключенски дух и страст за огнена романтика!

Овен: ПРИКЛЮЧЕНСКИ ДУХ

Повече от всичко друго представителите на зодия овен търсят някой, достатъчно луд, за да сподели жаждата им за горещи приключения. Елементът огън непрекъснато зарежда двигателя на мотора им, а те са в непрекъснато очакване на следващото диво забавление. Любовта е жарава, а приключенията са в кръвта ви!

Какво говори това за вас? Е, наслаждавайте се на приключенския си дух! Не очаквайте винаги да има човек, който да ви придружава. Достатъчно смели сте да поемете солта на живота и соло. Сигурни сме, че ще намерите невероятни съмишленици по пътя!

Лъв: САМОУВЕРЕНОСТ

Лъвовете безспорно притежават убийствена увереност в себе си. Не е случайно, че търсят същото и у партньора си. Лъвовете се впечатляват от хора, които носят вътрешна царственост. Това са хора, които стъпват върху червения килим, дори и когато ходят боси по тревата. Истинската увереност не се нуждае от пудра и брокат. Лъвовете имат усет за това кой играе и кой не. Просто защото харесват хора, които са от техния „ранг“. В любовта те не правят изключения!

Какво говори това за вас? Ако сте представител на зодия лъв вероятно недоумявате как някои хора могат да бъдат толкова … неуверени. От друга страна, вероятно не си позволявате да изглеждате неуверени, дори и да ви се иска. Най-важният урок за вас е да бъдете себе си в любовта. Дори и в слабостта си вие сте кралете на джунглата, а проявите ви на слабост трупат бонус точки по отношение на статуса ви, а не обратното.

Стрелец: ОТКРОВЕНОСТ

Представителите на зодия стрелец са доста безгрижни и спонтанни в отношението си към живота, както и в любовта. Те се отдават на страстта си и с устрем преследват целите си. Неслучайно търсят партньор, който е достатъчно откровен, за да им казва, когато са прекалили с наливането на масло в огъня. Стрелците ценят откровеността у другите, както и сходните принципи.

Какво говори това за вас? Безспорно харесвате хората, които казват нещата такива, каквито са, защото сред тях се чувствате достатъчно комфортно да правите същото. Лъжите и лицемерието не са сред нещата, които сте склонни да толерирате. Просто, защото не ги носите в себе си.