frida.bg
изневерява

Как да разпознаем, че той е започнал да ни … изневерява?

Как да разпознаем, че мъжът до нас ни изневерява? Безспорно тази тема е доста болезнена и неприятна за повечето от нас. Нито една жена не иска да бъде на мястото на предадената любима. Но нека си признаем. Изневярата се случва и никой не е застрахован срещу нея.

Вяра срещу изневяра

Преди да обърнем внимание на знаците, че партньорът ни е направил крачка в стани нека се замислим какво точно е изневярата за нас? Много често тази тема е табу в отношенията. Не говорим за нея. Не я повдигаме сякаш да не събудим „духа в бутилката“. Липсата на ясно очертани граници и ясна комуникация по тази тема често пораждат т.н. „изневяра“. Какво считам за предателство? Какво би ме наранило? Къде е моята граница?

Изневярата често се случва в полето на неясните граници и липсата на структура в отношенията. Е, това далеч не е единствената причина, която я предизвиква. Когато не разрешаваме проблемите и те се натрупват, когато ни липсва доверие или отношенията са изчерпани – изневярата се появява като „отношенчески апокалипсис“, който ни поставя на ръба да променим нещо.

Кои са знаците, че той изневерява?
Той започва да закъснява

Изведнъж започва да излиза с приятели, да остава на работа до късно или изчезва без обяснения. Е това е знак, че нещо се случва. Наострете слух…

Телефон под прикритие

Той започва да крие телефона си: когато забележите, че той следи какво се случва с телефона му във ваше присъствие или го взима със себе си дори в банята това е знак, че там има нещо, което не иска да видите…

Появяват се „черни петна“

Появяват се „черни петна“ или моменти, в които нямате идея къде е, а когато го попитате той нервно ви представя някоя сюрреалистична история. Ако това се случва често може да е знак, че има „черно петно“, което се пази в тайна.

Сексът става мираж

Сексуалното му желание изчезва. Ако сексуалният драйв на мъжа до вас изчезне изведнъж, може би е започнал да го насочва на друго място. Бъдете нащрек и ако това се случи бързо поискайте мъжа си обратно!

Защо е важно да разпознаем на време, че мъжът до нас изневерява?

Колкото по-рано „открием“ изневярата, толкова по-добре както за нас самите, така и връзката ви. Ранните форми на изневярата като флирт и първи срещи могат да подействат като трансформиращ опит, макар и болезнен. Все още имаме шанс да поправим счупеното. Да бъдем откровени. Да кажем нещата, които сме премълчавали.

Да се видим с нови очи. Да решим дали искаме да си дадем нов шанс. Е, никога не е излишно да имаме „любовна екипировка“, защото колкото и да вярваме в любовта, факт е, че изневярата се случва. Важното е да бъдем осъзнати, подготвени и наясно какво бихме направим ние?