frida.bg
жизел

Жизел Бюндхен и нейните уроци за живота в хартиен формат

Жизел Бюндхен е един от най-известните и най-добре платени модели в света. Тя е модна икона и модел за подражание на хиляди момичета в цял свят. Нейният живот заслепява с блестящо лустро, а успехите й сякаш се случват по почти магически начин. Е, поне за любопитното око на наблюдаващите отстрани.

Жизел и уроците за перфектен живот

https://www.instagram.com/p/BlaX6-SFNew/?taken-by=gisele

Тя безспорно има работа-мечта, прекрасно семейство и публичен образ, който буди възхищение и позитивизъм. Каква е нейната тайна съставка за перфектен живот? Това вече не е тайна за никого! Жизел се нарежда сред знаменитостите, решили да открият мистерията на своя вътрешен свят в книга. Тя носи заглавието „Уроци: моят път към смислен живот“ и разкрива върховете и спадовете в живота й и какви уроци е научила по пътя, който не винаги е бил лек, нито перфектен.

Книгата ще бъде пусната в продажба в началото на октомври. В нея Жизел описва своя живот преди кариерата на модел. Тя израства в малко градче в южната част на Бразилия заедно с 5 сестри и много домашни любимци. Мечтата й да стане професионален волейболист или ветеринар прелива по естествен начин в моделска кариера, когато на 14 години е забелязана от известен търсач на модели.

https://www.instagram.com/p/BhuDiwBFNPX/?hl=bg&taken-by=gisele

Само 4 години по-късно Жизел се появява на ревю на  Alexander McQueen, което дава мощен спусък на нейната кариера и я превръща в един от най-търсените супермодели в света. Оттогава до сега, Жизел трупа победа след победа и сякаш всичко, до което се докосне се поръсва със златния прашец на успеха. Тя е участвала в над 400 модни кампании, появявала се е в над 470 модни ревюта, както и на кориците на повече от 1200 списания. Нейното лице, харизма и дух са се превърнали в синоним на съвременната „модна икона“.

Отвъд блясъка на моделската си кариера и публичния си имидж, Жизел не допуска много хора до себе си. Тя споделя, че е трябвало да се справя с изключително висока тревожност, клаустрофобия, паник атаки и натрапчиви суицидни мисли. Менталните разстройства буквално я поставили на ръба на живота, за да я върнат отново към себе си. Да, не всичко в нейния свят е било перфектно, но именно трудните моменти са били тези, които са й дали най-цените уроци за живота, които тя споделя щедро с феновете си искрено и без предразсъдъци. Този път в хартиен формат.