frida.bg

Какво разкрива вашата сексуална фантазия за вас?

Фантазирането е нещо много лично, наше си, то е безплатно и нецензурирано. И добрата новина е, че фантазирайки за някого, различен от партньора си, това може да се окаже полезно за вашите взаимоотношения. Така поне твърди израелски психолог. Но какво всъщност означават тези фантазии? Когато в една фантазия сме доминиращите или когато фантазираме воайорство, какво всъщност говори това за нашата личност?

 Еротичното мечтание може да разкрие много за вашите скрити желания

Еротичното мечтание може да разкрие много за вашите скрити желания, страсти и психическо здраве.

Фантазиите обаче могат да имат индивидуална интерпретация, подобна на мечтите. В следващите редове ще прочетете за някои често срещани сексуални фантазии и това, което те могат да означават те. Ако написаното не ви звучи вярно във вашия случай, нека инстинктите ви насочват по-добре.

Фантазията, че сме неустоими

Всяка жена иска мъжете да я желаят. Но на фентъзи ниво тя може да иска мъжете да лежат в краката й и да умират за една сексуална среща с нея. По този начин жените се освобождават от отговорност да подбуждат сексуална среща, нещо, което не би трябвало да правят според социалните норми, т. нар. морал.

Освен това, вярването, че всеки те желае лудо може да отрази липсата му в реалния живот или страх от липсата му.

Доминиращи мъже

В реалния живот сте решила да се държите според нормите, но във фантазиите си се наслаждавате на това, което искате най-много – а именно мъжете да доминират. Тази фантазия е често срещана при жените, които са особено привлекателни или нетърпеливи. Също така жените обикновено не се очаква да бъдат тези, които поемат сексуалната инициатива, а мъжете. Така че, желанието за контролиране на мъжете може да отрази желанието да притежавате общо чувство за контрол.

Да правите секс с някой друг, докато вашият човек ви гледа

Тази фантазия подсказва за три неща: Първо, партньорът ви сам не може да ви задоволи и той трябва да знае това. Второ, защото сте по-сексуално настроени и по този начин сте по-сексуално могъщи, имате силна фантазия. Трето, вие искате той да види колко добре изглеждате, докато правите секс, нещо, което може да не е в състояние да види, когато самият той е замесен в деянието.

Да правите секс с някой друг, докато вашият човек ви гледа

Искате да ви напляскат

Пляскането по дупето е съединяваща точка на болката с удоволствието, нещо, което правим от древни времена. Това може да отразява нуждата от агресия във вашия човек. Искате той да бъде силен. В действителност има женски животни, които овулират само когато техните мъжки партньори ги захапват.

Тази фантазия също така отразява чувството за вина. Да се ​​отдадете на нещо, което не би трябвало, често се смята за незаконно при жените. Пляскането, по някакъв начин, ги наказва за това желание.

 

Фантазия да ви свалят мъже, защото обожават тялото ви

Фантазирайки да ви сваля мъж или мъже, който обожава тялото ви, винаги има двойно въздействие. Колкото повече те желаят, толкова по-очарователна се чувстваш. Това може да означава, че жената, която фантазира, че я свалят, може да бъде нарцисистка, тъй като тя иска да я погледнат и да я обожават или иска да бъде оценено тялото й. По този начин като се аплодира нейната голота може да изпита чувство на доверие и сила и да свали всякакви страхове.

Фантазията да гледате как други двойки правят секс

Това е доста популярна фантазия сред мъжете и жените. Това е като порно в реално време, само по-добре, защото се случва точно пред вас и е също по-реалистично. Тя също така отразява сексуалното доверие, тъй като те не се срамуват да знаят, че ги гледат други хора как правят секс.

Фантазията да гледате как други двойки правят секс

Тройка, оргия

За мъжете, които желаят да се насладят на тройка или групов секс, винаги е свързано с това да задоволят повече от една жена. За жените обаче става дума за желание да бъдат задоволени от всички, което е пасивната роля на това желание.

За мъжете това може да означава копнеж за излишък или задоволяване на егото му, тъй като той е достатъчно добър за повече жени. Това означава, че той е доста сексуално привлекателен и може да продължи дълго в леглото.

За жените тази фантазия сигнализира за желание за воайорство или ексхибиционизъм.

С някой по-млад или с по-зрял

Фантазирайки, че правиш секс с хора, които са по-млади от теб или са по-възрастни от теб, е все едно си казваш, че все още си достатъчно добър, за да ги възбудиш. Това е фантазия за усилване на егото. Когато си фантазирате секс с по-млад човек, това е тласък, защото той загатва, че все още имате чара, за да привлечете някой, който е по-млад. За някой по-възрастен – го виждате като човек, който е бил изложен многократно в живота си на всякакви съблазни и е  опитен и следователно има изтънчен вкус.

 

Снимки: pixabay.