frida.bg

9 неща, които ние, жените, искаме да чуваме от своя мъж

Ние, жените, за разлика от мъжете, възприемаме повече това, което слушаме, отколкото това, което виждаме. Ето защо е добре всеки мъж да разгадае какво дамата на сърцето му обича да чува. Повечето мъже биха се съгласили, че когато става дума за комплименти и сладки неща, за нас, жените, те никога няма да бъдат достатъчно. Колкото повече получаваме, толкова повече искаме! Искаме и да чуваме!

Точно както момчетата обичат, когато ние приготвяме любимото им ястие, специално за тях или правим всичко, за да им хареса, така и ние очакваме да чуваме неща от тях, които харесваме.

Така че всичко, което трябва да направи един мъж

Така че всичко, което трябва да направи един мъж, за да впечатли една жена, е просто да й каже онова, което тя вече знае.

Да! Странно, но истина – независимо за какъв етап от връзката става дума, когато жените чуваме своите теми/думи-котви връзката продължава своето пътуване към следващото ниво. Когато чуваме тези „котви”, без съмнение се чувстваме обичани и ценени.

А ето и най-разпространените теми-котви, които работят при повечето жени!
Комплименти

Жените обичаме да знаем, че нашият човек ни намира за привлекателни. Ако можеше да се опишат три неща, без които жените не можем да живеем, вероятно биха били – добра храна, гардероб и сърдечни комплименти. Така че душът от комплименти винаги къпе по най-благия начин душата на жената. Когато мъжът казва всичко, което дамата на сърцето му умира да чуе – без значение дали става въпрос за нейния външен вид, облеклото, фигурата, работният й професионализъм или кулинарните й умения, той я „купува” за себе си.

Предлагане на помощ винаги

Жените искат мъжете им да искат да им помагат. Всяка жена желае да чува въпроси, които са свързани с това дали има нужда от помощ. Мъж, който иска да помогне на жена си дори в кухнята, е обичан завинаги, дори ако връзката приключи. Ние винаги помним милите жестове и помощ. Понякога това дори не означава непременно реална помощ, а самото предложение вече е облекчение.

Предлагане на помощ винаги

Думата „Благодаря”

Хубаво е да чуваме думата благодаря. Жените искаме да знаем, че нашата упорита работа вкъщи и на работното място е оценена и призната.

„Ти си единствената”

Макар че понякога може да изглежда малко като клише, жените искаме да чуваме, че ние сме единствените на своя мъж. Хубаво ни е да вярваме, че съществуват приказки и че ние сме тези, които правим неговия живот завършен.

"Обичам усмивката ти"

Никоя жена не иска да споделя мъжа си с друга. „Ти си единствената в моя живот” в превод означава, че ти си най-специалната жена в целия свят.

“Обичам усмивката ти”

Да се каже на една жена, че се оценява нещо друго в нея, повече от нейните гърди, например! О, да, усмивката е чудесна дума-котва! Тази дума работи много повече, отколкото обичайните стереотипни части на тялото.

Да чуваме „Обичам те”

Това е едно от най-важните неща, които ние, момичетата, обичаме да чуваме. Няма по-работещо „оръжие”, ако мъжът наистина обича жената, от това да й каже „Обичам те”.

„Какво мислиш?”

Жените обичаме да знаем, че нашият партньор оценява мнението ни. Не е необходимо да се съгласяват с него, но уважението на нашата гледна точка е важно за нас.

“Ти си невероятна в леглото”

Това със сигурност ни кара да се чувстваме като секс богини и премахва всичките ни задръжки, ако ги е имало между чаршафите. Похвалата на сексуалните умения на жената води до подобряване на представянето по-късно.

Обичаме да чуваме и мъжът ни как се чувства

Да ни казват как се чувстват мъжете ни означава за нас, че те са честни и ни имат достатъчно доверие. Обичаме да чуваме колко много ни обичат, но и кога се страхуват. Споделянето на най-съкровените емоции с дамата на сърцето приближава мъжа до нейното сърце.

 

 

Снимки: pixabay